Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Persoane și firme din Alba, depistate de polițiștii din Sibiu, în timp ce transportau lemne fără proveniență legală

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Persoane și firme din Alba, depistate de polițiștii din Sibiu, în timp ce transportau lemne fără proveniență legală

În zilele de 12 și 13 iunie a.c., polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul I.P.J. Sibiu au desfășurat o amplă acțiune de control al circulației materialelor lemnoase, în vederea combaterii ilegalităților din domeniul silvic, în zona localităților Gura Râului, Râu Sadului și Jina (Valea Frumoasei).

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mai multe persoane fizice, dar și juridice, din județul Sibiu și județul Alba, au expediat și transportat materiale lemnoase fără proveniență legală, pe raza localităților amintite.

Cu această ocazie, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 55.000 de lei și s-a dispus confiscarea valorică a unui volum de 50,21 m3 de lemn rotund, molid, și lemn de foc, gorun, fag și carpen, în valoare de 11.783 de lei, fără TVA.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea