Rămâi conectat

Sport

Perla Jidvei nu s-a înscris în Liga a IV-a! *AJF Alba va decide vineri dacă vor fi 15 echipe, sau intră CSO Cugir 2

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

perlaPerla Jidvei, nou-promovată din Liga a V-a a anunţat azi, oficial, AJF Alba printr-o adresă scrisă, că în viitorul campionat nu se va înscrie în Liga a IV-a, continuându-şi activitatea la nivelul celui de-al 5-lea eşalon în campionatul 2013-2014. Locul rămas liber ar putea fi ocupat de CSO Cugir 2, care a depus o cerere în acest sens la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba.

Mutarea anticipată de noi în ediţia tipărită a ziarului Unirea încă de acum două săptămâni s-a înfăptuit, iar echipa antrenată de fostul unirist Alexandru Gabor repetă practic situaţia din 2011, când tot ca nou-promovată s-a retras în tur, din Liga a IV-a, din motive financiare. În această vară, cei mai buni jucători ai Perlei (Bilca, Cheţan, Aszalas) au primit dezlegări pentru alte formaţii, nereluându-se antrenamentele. „Din păcate este un episod trist pentru mine, nu mă aşteptam la un asemenea denodământ, după ce ne-am luptat pentru promovare. Dar poate, decât să ne chinuim, să fim ciuca bătăilor şi apoi să abandonăm, e mai bine aşa”, a declarat antrenorul Alexandru Gabor (Perla Jidvei).

*Se decide vineri la Adunarea Generală!

Vineri, 16 august este programată Adunarea Generală Extraordinară a AJF Alba, moment în care se va stabili şi ţintarul viitorului campionat, ce va debuta în 24 august. Oficialii AJF urmează să deciză dacă noua ediţie a Ligii a IV-a Alba va pleca la drum cu numai 15 echipe, sau vor da curs solicitării venite dinspre Drăgana. Situaţia juridică existentă la Cugir ar putea fi un impediment, în condiţiile în care după promovarea în Liga a 3-a, CSO Cugir, fotbalistic vorbind şi-a schimbat denumirea în Metalurgistul, precum şi forma de organizare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea