Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

PERICOLE pe șoselele din Alba: Șoferi băuți la volan, fără permis sau numere de înmatriculare, prinși de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERICOLE pe șoselele din Alba: Șoferi băuți la volan, fără permis sau numere de înmatriculare, prinși de polițiști

La data de 1 septembrie 2022, în jurul orei 02,30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe raza localității Săsciori, au observat un autoturism al cărui conducător auto a oprit autoturismul, pe marginea carosabilului, pentru a evita controlul polițiștilor.

De la volanul autoturismului a coborât un tânăr de 28 de ani, din comuna Săsciori.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar în urma testării sale cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 31 august 2022, în jurul orei 11,30, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, în timp ce acționau pe raza localității Lancrăm au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de o femeie de 35 de ani, din municipiul Sebeș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulației.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 31 august 2022, în jurul orei 14,30, în timp ce acționau pe raza localității Șona, polițiștii Postului de Poliție Jidvei au oprit, pentru control, un tractor cu remorcă, care era condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Șona.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar remorca atașată tractorului nu este înmatriculată în circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea