Pericol public! Un bărbat din Alba Iulia, mort de beat și cu permisul anulat din 2007, oprit de polițiști în trafic

Ieri, poliţişti din cadrul  Biroului Rutier Alba Iulia au oprit în trafic, pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, un autoturism condus de Ioan Ş., de 45 de ani, din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, „în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului avea permisul de conducere anulat din anul 2007.

ELIT

Cu ocazia testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,61 mg/l  alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 87, alin.1 din OUG/195/2002 și ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având permisul de conducere anulat”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 86, alin. 2  din acelaşi act normativ.”

foto arhivă

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136