Rămâi conectat

Sport

Performanţa Ighiu l-a exclus din lot pe fundaşul Potopea pentru ultimele trei etape ale Ligii a 3-a! Motivul: un diferend verbal cu primarul Traian Rusu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Potopea Performanta IghiuÎn această săptămână, oficialii Performanţei Ighiu au luat o măsură surprinzătoare, excluzându-l din efectiv pe fundaşul Adrian Potopea, care nu va mai evolua în ultimele trei etape ale Ligii a 3-a sub comanda lui Adorian Himcinschi.

Am avut o discuţie mai aprinsă în contradictoriu după jocul cu Giarmata, cu primarul Traian Rusu, în vestiar şi mi s-a transmis că nu mă mai sunt primit la antrenamente. Eu mai sunt încă un an sub contract cu Performanţa, dar vreau să reziliez înţelegerea în această vară„, a spus Adrian Potopea.

Este o hotărâre ce ridică anumite semne de întrebare, pentru că în discuţie este renunţarea la serviciile unui jucător de bază. „S-a reunţat la serviciile lui pentru indisciplină, nu vreau să intrăm în alte detalii„, s-a mărginit să comenteze preşedintele Gheorghe Dănilă.

A fost o decizie a Consiliului de Administraţie, pe care trebuie să o respectăm. Nu comentăm motivele, până la finalul campionatului nu mai contăm pe serviciile lui Potopea„, a precizat antrenorul Adorian Himcinschi.

La 26 de ani, Potopea a fost titular incontestabil în acest sezon efectivul nou-promovatei clasate pe locul secund al Seriei a 4-a din Liga a 3-a. Părţile implicate s-au ferit să ofere prea multe amănunte, dar anumite surse susţin că la mijloc stă un conflict verbal iscat la finele partidei cu Millenium Giarmata între jucător şi conducătorii clubului.  Contractul lui Potopea se încheie în 2017, iar această decizie poate fi numită excludere din lot, suspendare până la finele sezonului sau renunţare la serviciile fotbalistului, din motive care nu sunt dezvăluite de părţile implicate.

*Derby-ul de sub Drăgana, marţi, 17 mai

La Performanţa Ighiu nu este linişte în ultima perioadă, debutanta în eşalonul terţ având o serie dezamăgitoare coborând de pe prima poziţie, după ce a pierdut net la ASU Poli Timişoara în derby-ul promovării şi a remizat nemulţumitor pe teren propriu cu „lanterna roşie” Millenium Giarmata. Primul joc în care Himcinschi trebuie să improvizeze în centrul defensivei este tocmai derby-ul judeţean de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – Performanţa Ighiu, programat marţi, 17 mai, la ora 18.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea