Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Performanța Ighiu – FC Avrig 1-1 (0-0) | Trupa lui Mihai Manea nu se regăsește, doar remiză acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Performanța Ighiu, singura reprezentantă a județului care evoluează pe teren propriu în acest weekend,  a remizat cu FC Avrig, echipa lui Mihai Manea neregăsindu-se în acest final de sezon.

Veniți după corecția din derby-ul județean de la Galda de Jos, eșec drastic 0-3, și obligați să se reabiliteze în fața nou promovatei din Sibiu (locul 11, 22 de puncte), ighienii au înregistrat doar o remiză, deschizând scorul în minutul 60, prin Cl. Oara, din penalty (un cadou de aniversarea zilei de naștere, după un henț în careu) și fiind egalați în minutul 81, prin Coșovan (după  o fază prelungită de atac în care mingea a lovit și bara).

*Mihai Manea: „Rezultat echitabil”

Un meci frumos pentru nivelul Ligii a 3-a. Păcat că la 1-0 am ratat o ocazie mare de a tranșa jocul, să închidem partida. Rezultatul a fost echitabil, și adversarii au avut ocazii, dar și noi în final am mai ratat prin Olălău, a declarat Mihai Manea, care în etapa viitoare nu poate conta pe Joldeș, Trifa, Hidișan – toți suspendați.

Probleme majore de efectiv pentru ocupanta locului secund (47 de puncte), în condițiile în care Fetița și Seiwerth, doi jucători de bază, sunt suspendați, iar alți doi titulari, Unguru și Ad. Mărginean, acuză accidentări și sunt incerți. În această rundă, Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir – stau, iar în acest contex, precizăm că gruparea din Ighiu este singura din Alba ce susține 3 întâlniri în 8 zile, având un program condensat, săptămâna viitoare fiind duelurile cu CFR Cluj II (marți, 8 mai, în deplasare) și CS Iernut (vineri, 11 mai, acasă).

Performanța: Sporea – An. Cîmpean, Potopea, Iclănzan, Ad, Mărginean – Circov, Trifa – Joldeș (56, Unguru), Hidișan, Tineiu – Cl. Oara (76, Olălău); rezerve Zăvoi, Szigmond, Petruse, Cordoș. Antrenori Mihai Manea, Raul Oargă și Petru Clep.

FC Avrig: Al. Samoilă – D. Popa, Gombar, Lacău, I. Bărculeț, Stelea, Bratima, Stanciu, Coșovan, Cîrstean; rezerve Cocîrcă, Ad. Coman, Rogozan, Bolta, Ad. Radu, Risti, Lascu. Antrenor Mihai Ianc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea