Performanța Ighiu – FC Avrig 1-1 (0-0) | Trupa lui Mihai Manea nu se regăsește, doar remiză acasă

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Performanța Ighiu, singura reprezentantă a județului care evoluează pe teren propriu în acest weekend,  a remizat cu FC Avrig, echipa lui Mihai Manea neregăsindu-se în acest final de sezon.

Veniți după corecția din derby-ul județean de la Galda de Jos, eșec drastic 0-3, și obligați să se reabiliteze în fața nou promovatei din Sibiu (locul 11, 22 de puncte), ighienii au înregistrat doar o remiză, deschizând scorul în minutul 60, prin Cl. Oara, din penalty (un cadou de aniversarea zilei de naștere, după un henț în careu) și fiind egalați în minutul 81, prin Coșovan (după  o fază prelungită de atac în care mingea a lovit și bara).

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Mihai Manea: „Rezultat echitabil”

Un meci frumos pentru nivelul Ligii a 3-a. Păcat că la 1-0 am ratat o ocazie mare de a tranșa jocul, să închidem partida. Rezultatul a fost echitabil, și adversarii au avut ocazii, dar și noi în final am mai ratat prin Olălău, a declarat Mihai Manea, care în etapa viitoare nu poate conta pe Joldeș, Trifa, Hidișan – toți suspendați.

Probleme majore de efectiv pentru ocupanta locului secund (47 de puncte), în condițiile în care Fetița și Seiwerth, doi jucători de bază, sunt suspendați, iar alți doi titulari, Unguru și Ad. Mărginean, acuză accidentări și sunt incerți. În această rundă, Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir – stau, iar în acest contex, precizăm că gruparea din Ighiu este singura din Alba ce susține 3 întâlniri în 8 zile, având un program condensat, săptămâna viitoare fiind duelurile cu CFR Cluj II (marți, 8 mai, în deplasare) și CS Iernut (vineri, 11 mai, acasă).

Performanța: Sporea – An. Cîmpean, Potopea, Iclănzan, Ad, Mărginean – Circov, Trifa – Joldeș (56, Unguru), Hidișan, Tineiu – Cl. Oara (76, Olălău); rezerve Zăvoi, Szigmond, Petruse, Cordoș. Antrenori Mihai Manea, Raul Oargă și Petru Clep.

FC Avrig: Al. Samoilă – D. Popa, Gombar, Lacău, I. Bărculeț, Stelea, Bratima, Stanciu, Coșovan, Cîrstean; rezerve Cocîrcă, Ad. Coman, Rogozan, Bolta, Ad. Radu, Risti, Lascu. Antrenor Mihai Ianc.

Dan HENEGAR

1 comentariu

..... 4 mai 2018 at 22:31

Tineiu MVP partidei!!!

Comentariile sunt oprite