Rămâi conectat

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în Alba: Un bărbat din Alba Iulia bănuit de furtul unor telefoane mobile cu valoare de peste 12.000 lei, reținut de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un bărbat care este bănuit de furt. Acesta ar fi furat din incinta unei societăți comerciale, în care ar fi pătruns prin efracție, telefoane mobile în valoare de 12.600 de lei. Identificarea acestuia a fost făcută cu sprijinul polițiștilor Direcției pentru Operațiuni Speciale.

La data 01 iulie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au reținut, pentru 24 de ore, pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care este bănui de furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 24/25 iunie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în birourile unei societăți comerciale din cartierul Micești al municipiului Alba Iulia de unde ar fi sustras 5 telefoane mobile, în valoare de 12.600 de lei.

Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au făcut 3 percheziții domiciliare.

În cursul zilei de azi, 2 iulie, bărbatul reținut va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea