Rămâi conectat

Actualitate

Percheziții în Alba: Tânăr din Mureș, acuzat că a spart șapte mașini din Aiud, arestat pentru furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un tânăr din judeţul Mureş, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui număr de 7 furturi din autoturisme parcate. Acesta este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru furt calificat.

La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe un tânăr de 30 de ani, din municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea a 7 furturi din autoturisme, fapte reclamate poliţiei în perioada 11 martie – 1 aprilie a.c.

Se pare că, în această perioadă, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în 7 autoturisme parcate pa raza municipiului Aiud şi ar fi sustras bunuri în valoare totală de 3.000 de lei.

Acesta este cunoscut cu antecedente penale şi era cercetat, sub control judiciar, pentru mai multe furturi ce ar fi fost comise pe raza judeţului Mureş.

Pentru documentarea activităţii sale infracționale, la data de 6 aprilie, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa sa din municipiul Aiud, ocazie cu care au identificat mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din furturi.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea