// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Percheziții în Alba: Tânăr din Mureș, acuzat că a spart șapte mașini din Aiud, arestat pentru furt

Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un tânăr din judeţul Mureş, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui număr de 7 furturi din autoturisme parcate. Acesta este cercetat, în stare de arest preventiv, pentru furt calificat.

La data de 6 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe un tânăr de 30 de ani, din municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea a 7 furturi din autoturisme, fapte reclamate poliţiei în perioada 11 martie – 1 aprilie a.c.

Se pare că, în această perioadă, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în 7 autoturisme parcate pa raza municipiului Aiud şi ar fi sustras bunuri în valoare totală de 3.000 de lei.

Acesta este cunoscut cu antecedente penale şi era cercetat, sub control judiciar, pentru mai multe furturi ce ar fi fost comise pe raza judeţului Mureş.

Pentru documentarea activităţii sale infracționale, la data de 6 aprilie, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa sa din municipiul Aiud, ocazie cu care au identificat mai multe bunuri despre care există suspiciunea că provin din furturi.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi Judecătoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419