Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

PERCHEZIȚII în Alba: Mai multe persoane, suspectate de fals și înșelăciune. Un CAR prejudiciat cu 12.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PERCHEZIȚII în Alba: Mai multe persoane, suspectate de fals și înșelăciune. Un CAR prejudiciat cu 12.000 de lei

La data de 27 septembrie 2023, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în Câmpeni, în vederea documentării activității infracționale a unor persoane care sunt bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, înșelăciune și complicitate la înșelăciune, fapte prin care s-ar fi creat, unei case de ajutor reciproc, un prejudiciu de 12.000 de lei.

În cauză, există bănuiala rezonabilă că două persoane ar fi întocmit, în fals, adeverințe potrivit cărora alte două persoane ar fi fost angajate ale unor societăți comerciale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ulterior, aceste adeverințe ar fi fost folosite pentru obținerea unui credit, în valoare de 12.000 de lei, de la o casă de ajutor reciproc din județul Alba, care nu ar mai fi fost rambursat în termenele stabilite în contractul de creditare.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate mijloace de probă utile anchetei.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea