Rămâi conectat

Curier Județean

Percheziții în Alba Iulia, la adolescenți ”spărgători” de chioșcuri din Alba Iulia: Un minor a fost reținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat 3 tineri ca persoane bănuite de comiterea unor furturi din chioşcuri de îngheţată amplasate într-un parc din Alba Iulia şi dintr-un magazin alimentar de unde au fost sustrase mai mute cartuşe de ţigări. Au făcut făcute două percheziţii domiciliare şi au fost recuperate o parte din țigările sustrase.  Unul dintre tinerii vizaţi de anchetă a fost reţinut.

La data de 21 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri, cu vârste de 14, 16 şi 18 ani, din Alba Iulia şi Cricău, ca persoane bănuite de comiterea unor furturi sesizate poliţiei în cursul lunii iunie a.c.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 03/04 iunie a.c., minorul de 14 ani, împreună cu cel de 16 ani, ar fi pătruns, prin efracţie, în două chioşcuri de îngheţată, amplasate în Parcul Unirii din Alba Iulia şi ar fi sustras, din fiecare, câte 200 de lei.

În noaptea de 13/14 iunie a.c., aceeaşi minori ar fi forţat uşa de acces într-un alt chioşc de îngheţată din Parcul Unirii şi ar fi sustras suma de 150 de lei.

În noaptea de 19/20 iunie a.c., toţi cei 3 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin alimentar de pe strada Decebal din Alba Iulia şi ar fi sustras mai multe cartuşe cu ţigări.

Pentru documentarea activităţii infracționale a tinerilor, poliţiştii de investigaţii criminale au făcut două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au găsit o parte din ţigările sustrase din magazinul de pe strada Decebal.

Totodată, faţă de minorul de 16 ani, din comuna Cricău, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 22 iunie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorilor şi pentru recuperarea integrală a prejudiciilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea