Rămâi conectat

Curier Județean

PERCHEZIȚIE la Săliștea: Doi bărbaţi şi un minor cercetaţi pentru tăiere ilegală şi furt de arbori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbaţi şi un minor din comuna Săliştea sunt cercetaţi de poliţişti pentru tăiere ilegală şi furt de arbori. Se pare că, în ultimele două luni au tăiat şi sustras material lemnos în valoare de peste 10.000 de lei. Poliţiştii au făcut o percheziţie şi au găsit o parte din lemnul furat.

La data de 25 ianuarie 2019, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos i-au identificat pe doi bărbaţi, de 42 şi 59 de ani şi pe un minor, de 17 ani, toţi din comuna Săliştea, judeţul Alba, ca persoane bănuite de tăierea ilegală şi furtul unui număr de 42 de arbori, fapte în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii unei asociaţii din comună şi de către reprezentanţi ai Primăriei Comunei Săliştea.

Se pare că, în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2019, cei 3 ar fi tăiat arborii de esenţă gorun şi salcâm, nemarcaţi de organele silvice, în valoare totală de 10.100 lei, din locurile numite „Rudele” şi „Coasta Pazii”, cu scopul de a-i valorifica.

Pentru documentarea activităţii infracționale a celor 3 persoane cercetate, poliţiştii au efectuat o percheziţie la un imobil din comuna Săliştea, unde a fost depozitat o parte din materialul lemnos. Acolo, poliţiştii au găsit aproape 6 metri cubi de material lemnos în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost sustras şi care a fost indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor.

La percheziţie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea