Rămâi conectat

Sport

Pentru uniristul George Petcuţ s-a încheiat turul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Accidentarea suferită la antrenamentul de miercuri de George Petcuţ s-a dovedit mai gravă decât se estima iniţial. Fotbalistul în vârstă de 25 ani a suferit o ruptură fibrilară de un cm la gamba stângă şi medicii i-au recomandat repaus două săptămâni. „Am efectuat o radiografie şi din păcate lucrurile nu stau deloc bine. Momentan nici nu pot călca pe picior de durere. Nu cred că o să mai joc în această toamnă, o să fac recuperare la vila «Elisabeta»„, a declarat Petcuţ. Acesta ar trebui să înceapă alergările uşoare abia după data de 20 noiembrie, situaţie în care şansele de a mai evolua în acest sezon sunt minime, tind de fapt spre zero. Venit din postura de liber de contract de la prim-divizionara FCM Tg Mureş, George Petcuţ a fost integralist 9 jocuri în „alb-negru” şi a marcat unicul gol, unul de trei puncte al disputei cu UTA Arad.

Până la finele primei părţi a campionatului, FC  Unirea Alba Iulia mai are patru jocuri, cu Mureşul Deva (sâmbătă), la FC Argeş (12 noiembrie), Juventus Bucureşti (19 noiembrie) şi ultima rundă la Turda în 29 noiembrie. Aidoma lui Bucurică şi Petcuţ îşi va încheia înţelegerea cu FC Unirea la finele sezonului de toamnă şi poate pleca fără pretenţii din partea clubului.
Pe adresa lui Petcuţ au început deja să curgă ofertele, interesate de serviciile sale fiind Poli Timişoara, Voinţa Sibiu sau Pandurii Tg Jiu, impresarul său Dragoş Daniel având şi opţiuni din Olanda sau Belgia. Absenţa lui Petcuţ reprezintă o grea lovitură pentru Gherman, care mai are dureri de cap şi cu Cl. Oara, nerefăcut complet.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea