Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pentru că au salvat numeroase vieți, trei paramedici din cadrul ISU Alba, avansați în grad înainte de termen

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei paramedici din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, care s-au remarcat prin spirit de echipă și profesionalism, salvând numeroase vieți, au fost avansați în gradul militar următor, înainte de termen, cu prilejul Centenarului Marii Uniri.

Potrivit col. Adrian Guia, șeful ISU Alba, este vorba despre plutonierii majori Ioan Ciulic și Ciprian Stoia (ambii din Detașamentul de Pompieri Alba Iulia) și Gabriel Alexa (Detașamentul de Pompieri Aiud), care au devenit plutonieri adjutanți.

De altfel, cei 3 subofițeri au făcut parte și din lotul ISU Alba care în ultimii ani a înregistrat performanțe deosebite la concursul celor mai buni salvatori din țară, la proba de descarcerare din autovehicule, în finala Competiției Naționale de Descarcerare și Prim-Ajutor Calificat.

Și în acest an, pompierii au participat la parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia, prezentându-și tehnica din dotare. Ei au primit aplauze la scenă deschisă de la zecile de mii de spectatori.

Vă mulțumim pentru ceea ce faceți. Felicitări!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea