Rămâi conectat

Curier Județean

Pentru că a încălcat ordinul de protecţie provizoriu, un bărbat din Ighiu s-a ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Ighiu a fost depistat de poliţişti în timp ce încălca obligaţiile prevăzute în ordinul de protecţie provizoriu. S-a ales cu dosar penal.

Marți, 5 februarie 2019, în jurul orei ora 01.20, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce încălca un ordin de protecţie emis de Judecătoria Alba Iulia în luna septembrie 2018.

Potrivit ordinului de protecţie, bărbatul nu are voie să se apropie la o distanţă mai mică de 200 de metri de fosta sa soţie şi de cei 3 copii precum şi de locuinţa acestora.

În momentul în care a fost depistat de poliţişti, bărbatul se afla la 20 de metri de locuinţa fostei sale soţii.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești, faptă prevăzută de art. 32 din Legea nr. 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea