Pentru că a furat bunuri în valoare de 1.040 dintr-un magazin, un bărbat de 60 de ani, din Aiud, a fost reţinut pentru furt calificat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au identificat un bărbat, de 60 de ani, din Aiud, care se pare că a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială.

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au fost sesizaţi cu privire la producerea unui furt dintr-o societate comercială din Aiud.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, în data de 12 noiembrie 2018, s-a identificat un bărbat, de 60 de ani, din Aiud, care, se pare că a sustras mai multe bunuri, în valoare de 1040 lei dintr-o societate comercială din Aiud.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Faţă de bărbat a fost luată măsura reținerii  pentru 24  de ore  şi a fost depus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, urmând ca, in cursul zilei de 13 noiembrie 2018, sa fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

Facebook