Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Pensia minimă stabilită de la 800 la 1000 de lei de la începutul anului viitor: Negocieri în coaliția PSD – PNL 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pensia minimă stabilită de la 800 la 1000 de lei de la începutul anului viitor: Negocieri în coaliția PSD – PNL

Liderii PSD și PNL au joi o nouă rundă de negocieri, la Parlament, după ce liberalii au decis să îl desemneze pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. În prima imagine de la negocierile dintre cele două partide pot fi observați Nicolae Ciucă și Florin Cîțu într-o parte a mesei, iar de partea cealaltă Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu.

Potrivit unor surse politice, echipele de negociere discută despre măsurile fiscale pe care urmează să le introducă în programul de guvernare și care mai apoi vor fi implementate de noul Executiv.

PSD și PNL au stabilit să majoreze pensia minimă, de la începutul anului viitor, de la 800 de lei la 1.000 de lei. Echipele de negociere trebuie să se pună de acord și în ceea ce privește procentul cu care vor fi majorate pensiile, alocațiile, dar și în ceea ce privește salariul minim.

Joi, liderii PNL au votat în unanimitate propunerea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier. Guvernul ar urma să primească votul de învestitură săptămâna viitoare. În zilele următoare președintele Klaus Iohannis va chema partidele politice la consultări, la Palatul Cotroceni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea