Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Pedeapsa primită de un bărbat, din Tărtăria, care a amenințat doi polițiști cu un cuțit și a spart parbrizul mașinii de Poliție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Condamnare definitivă la închisoare cu executare pentru un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Tărtăria. Acesta a fost trimis în judecată pentru ultraj și distrugere, după ce, în vara anului trecut, a ameninţat doi poliţişti şi a distrus parbrizul autoturismului din dotarea Poliţiei.

”Poliţiştii din Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o tânără din localitatea Tărtăria cu privire la faptul că fratele ei, un bărbat de 32 de ani, ar fi pătruns în locuinţa deţinută de tatăl lor, a dirstrus uşa de acces şi a agresat-o fizic. La sosirea organelor de poliţie, bărbatul nu se mai afla la faţa locului, însă a fost depistat de către poliţişti pe raza localităţii Tărtăria, iar la vederea acestora bărbatul ar fi avut un comportament agresiv, ameninţându-i pe poliţişti cu acte de violenţă, folosind şi un cuţit, scos din buzunar. De asemenea, acesta a spart cu pumnul, parbrizul autospecialei cu care se aflau poliţiştii”, se precizează în comunicatul IPJ Alba de la momentul respectiv.

Bărbatul a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei, după care a fost reţinut, respectiv arestat preventive. Curtea de Apel Alba Iulia a decis, definitive, în 23 martie 2020, condamnarea inculpatului la câte 1 an de închisoare pentru cele două fapte de ultraj, respectiv 6 luni de închisoare pentru distrugere. Prin contopire a rezultat pedeapsa finală de 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare. Instanţa a scăzut din pedeapsa perioada arestării preventive începând cu data de 21 iulie 2019 şi până la data pronunţării sentinţei definitive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea