Pedeapsa primită de un bărbat, din Tărtăria, care a amenințat doi polițiști cu un cuțit și a spart parbrizul mașinii de Poliție

Condamnare definitivă la închisoare cu executare pentru un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Tărtăria. Acesta a fost trimis în judecată pentru ultraj și distrugere, după ce, în vara anului trecut, a ameninţat doi poliţişti şi a distrus parbrizul autoturismului din dotarea Poliţiei.

”Poliţiştii din Vinţu de Jos au fost sesizaţi prin 112 de către o tânără din localitatea Tărtăria cu privire la faptul că fratele ei, un bărbat de 32 de ani, ar fi pătruns în locuinţa deţinută de tatăl lor, a dirstrus uşa de acces şi a agresat-o fizic. La sosirea organelor de poliţie, bărbatul nu se mai afla la faţa locului, însă a fost depistat de către poliţişti pe raza localităţii Tărtăria, iar la vederea acestora bărbatul ar fi avut un comportament agresiv, ameninţându-i pe poliţişti cu acte de violenţă, folosind şi un cuţit, scos din buzunar. De asemenea, acesta a spart cu pumnul, parbrizul autospecialei cu care se aflau poliţiştii”, se precizează în comunicatul IPJ Alba de la momentul respectiv.

ELIT

Bărbatul a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul secţiei, după care a fost reţinut, respectiv arestat preventive. Curtea de Apel Alba Iulia a decis, definitive, în 23 martie 2020, condamnarea inculpatului la câte 1 an de închisoare pentru cele două fapte de ultraj, respectiv 6 luni de închisoare pentru distrugere. Prin contopire a rezultat pedeapsa finală de 1 an şi 6 luni de închisoare cu executare. Instanţa a scăzut din pedeapsa perioada arestării preventive începând cu data de 21 iulie 2019 şi până la data pronunţării sentinţei definitive.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419