Rămâi conectat

Sport

Pe urmele lui Gică Hagi și Gică Popescu! Școală de Fotbal „Gicu Grozav”, la Drâmbar!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Internaționalul albaiulian Gicu Grozav, component al echipei naționale a României, calcă pe urmele lui Gică Hagi și Gică Popescu, umând ca în scurt timp, în județul Alba să ființeze Școala de Fotbal „Gicu Grozav”!

Proiectul va fi pus în practică pe terenul din Drâmbar, locația unde juca în anii trecuți Europa Alba Iulia în Liga a 3-a și are la bază implicarea oficialiilor de la Performanța Ighiu, Europa Alba Iulia, plus frații Ionuț și Gicu Grozav.

Sunt discuții avansate în acest sens, toate părțile implicate manifestându-și intenția în demararea, cât mai curând posibil, a Școlii de Fotbal „Gicu Grozav”. Ionuț este deja antrenor cu acte în regulă, iar numele lui Gicu ar reprezenta un stimulent extraordinar pentru tinerii ce vor să practice fotbalul în municipiul reședință de județ. Este o intenție pe care vrem să o punem în practică în cel mai scurt timp posibil, și sperăm ca Neluțu Popa, în urma discuțiilor pe care le vom purta, să răspundă pozitiv acestei intenții a noastre„, a declarat Armando Popescu, finanțatorul Performanței Ighiu.

Momentan la Europa Alba Iulia activează la nivelul grupelor de copii, ca și antrenor Neluțu Popa, cel care l-a descoperit și cizelat pe Gicu Grozav, lansat în fotbal la Unirea Alba Iulia. Legăturile sunt mai ample, la Performanța Ighiu evoluează Ionuț Grozav, fratele mai mare al ex-uniristului, Gicu fiind în această primăvară la două partide de pe teren propriu ale divizionarei terțe, iar Ionuț a făcut deja primii pași în cariera de antrenor, la nivel de copii. În plus, oficialii Performanței Ighiu intenționează să se mute cu antrenamentele, din această vară, la Drâmbar, existând perspectiva ca și clubul Europa Alba Iulia să facă parte din acest proiect generos.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea