Rămâi conectat

Curier Județean

Pe două roți, fără permis de conducere. Dosare penale pentru trei șoferi din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei șoferi din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați în trafic, pe două roți, fără a poseda permis de conducere.

La data de 14 septembrie 2018, în jurul orei 19.30, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Alexandru Borza din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 15 septembrie 2018, în jurul orei 18.00, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Costache Negri din Blaj, au oprit, pentru control, o motocicletă ce era condusă de un tânăr de 21 de ani, din Blaj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul motociclist nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar motocicleta ce o conducea nu este înmatriculată sau înregistrată în circulaţie.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 16 august 2018, în jurul orei 17.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Mureşului din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă fără a deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea