Pe două roți, fără permis de conducere. Dosare penale pentru trei șoferi din Alba

Paul Voicu - Primar 2020

Trei șoferi din Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați în trafic, pe două roți, fără a poseda permis de conducere.

La data de 14 septembrie 2018, în jurul orei 19.30, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Alexandru Borza din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat.

ELIT

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 15 septembrie 2018, în jurul orei 18.00, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Costache Negri din Blaj, au oprit, pentru control, o motocicletă ce era condusă de un tânăr de 21 de ani, din Blaj.

Mihail David - 2020

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul motociclist nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar motocicleta ce o conducea nu este înmatriculată sau înregistrată în circulaţie.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

La data de 16 august 2018, în jurul orei 17.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Mureşului din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă fără a deţine permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...