Rămâi conectat

Sport

Pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni | Misiune dificilă pentru “alb-negri”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După o pauză de două săptămâni, cauzată de pandemia de coronavirus ce a afectat lotul lui Adrian Bicheși, Unirea Alba Iulia joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00, pe “Cetate”, cu nou promovata Unirea Ungheni (locul 5, 6 puncte).

Probleme majore de efectiv pentru amfitrioni, ce nu se pot baza pe 13 jucători (absenți din pricina infectării cu COVID-19), fiind recuperat numai F. Morar. În plus albaiulienii sunt obligați să suporte și un program condensat, cu 5 jocuri în două săptămâni, următorul meci fiind în Cupa României, tot acasă, cu Viitorul Șelimbăr (marți, 6 octombrie).

*Dragoș Pop, soluția de avarie între buturi!

Chiar dacă avem probleme majore de lot, riscăm și disputăm acest meci, pentru a nu complica și mai mult problemele. Este o situație dificilă și nădăjduim să reușim să o gestionăm”, a transmis antrenorul Adrian Bicheși, ce va lipsi de pe banca tehnică, împreună cu secundul Mircea Oprea.

Unirea Alba Iulia avea la îndemână un lot subțire cu numai 14 jucători, dintre care 6 juniori și un singur portar (Sîntoma), căutându-se soluții pe ultima sută de metri pentru transferarea unor jucători! În cele din urmă, a fost înregimentat goalkeeperul Dragoș Pop, fost la CS Universitatea Alba Iulia, pentru a acoperi un compartiment deficitar.

Așadar, o partidă dificilă în actuala conjunctură pentru uniriști (poziția a 6-a, cu trei puncte), care trebuie să depășească acest moment critic. Formația din Mureș a strâns punctele pe teren propriu, victorii cu același scor, 2-1, cu CS Hunedoara și Sănătatea Cluj, pierzând acum două săptămâni, la limită, la Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea