Pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni | Misiune dificilă pentru “alb-negri”!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

După o pauză de două săptămâni, cauzată de pandemia de coronavirus ce a afectat lotul lui Adrian Bicheși, Unirea Alba Iulia joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 15.00, pe “Cetate”, cu nou promovata Unirea Ungheni (locul 5, 6 puncte).

Probleme majore de efectiv pentru amfitrioni, ce nu se pot baza pe 13 jucători (absenți din pricina infectării cu COVID-19), fiind recuperat numai F. Morar. În plus albaiulienii sunt obligați să suporte și un program condensat, cu 5 jocuri în două săptămâni, următorul meci fiind în Cupa României, tot acasă, cu Viitorul Șelimbăr (marți, 6 octombrie).

ELIT

*Dragoș Pop, soluția de avarie între buturi!

Chiar dacă avem probleme majore de lot, riscăm și disputăm acest meci, pentru a nu complica și mai mult problemele. Este o situație dificilă și nădăjduim să reușim să o gestionăm”, a transmis antrenorul Adrian Bicheși, ce va lipsi de pe banca tehnică, împreună cu secundul Mircea Oprea.

Unirea Alba Iulia avea la îndemână un lot subțire cu numai 14 jucători, dintre care 6 juniori și un singur portar (Sîntoma), căutându-se soluții pe ultima sută de metri pentru transferarea unor jucători! În cele din urmă, a fost înregimentat goalkeeperul Dragoș Pop, fost la CS Universitatea Alba Iulia, pentru a acoperi un compartiment deficitar.

Așadar, o partidă dificilă în actuala conjunctură pentru uniriști (poziția a 6-a, cu trei puncte), care trebuie să depășească acest moment critic. Formația din Mureș a strâns punctele pe teren propriu, victorii cu același scor, 2-1, cu CS Hunedoara și Sănătatea Cluj, pierzând acum două săptămâni, la limită, la Cugir.

Dan HENEGAR