Rămâi conectat

Actualitate

Pauza de după vacanță: Iohannis ar fi venit în Alba la GOLF, împreună cu soția, după vizita din Egipt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pauza de după vacanță: Iohannis ar fi venit în Alba la GOLF, împreună cu soția, după vizita din Egipt

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat, sâmbătă, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din județul Alba, au declarat pentru G4Media.ro mai multe surse. Potrivit acestora, președintele ar fi ajuns la clubul de golf în jurul prânzului, împreună cu soția.

Știrea apare în presă în contextul în care s-au făcut șase ani de la tragedia din clubul Colectiv, iar președintele Klaus Iohannis, pentru prima dată, nu a fost prezent la fața locului, acolo unde s-au depus flori și lumânări. În schimb, președintele a trimis o coroană de flori, printr-un consilier de stat.

Criticat și pentru prezența din Egipt

Klaus Iohannis abia a revenit din Egipt, acolo unde a efectuat o vizită de stat și unde s-a pozat cu piramidele. Chiar dacă vizita ar fi făcut parte din obligația vizitei, nu a putut să nu genereze critici, în contextul în care România se află într-o criză politică profundă, iar, pentru aceasta, este văzut ca fiind vinovat și Klaus Iohannis. Președintele prezenta, la finalul primului mandat, ca o victorie faptul că a scăpat de PSD. El a invocat frecvent guvernul său, pe care l-a și avut, cu susținerea USR. În ultimele declarații publice, președintele a criticat USR-ul și politica pe care a făcut-o. Acum, PNL nu ar avea susținere în Parlament, pentru Guvernul Ciucă. A negociat și cu PSD-ul, iar sâmbătă, la Palatul Cotroceni, au fost chemați doi lideri ai PSD, ca experți în sănătate, pentru a analiza și a veni cu soluții la criza din această zonă, în contextul evoluției pandemiei e COVID-19. Acum, liderii liberali nu mai demonizează PSD și se pare că nu mai consideră că cine negociază cu PSD, negociază împotriva statului român.

”Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport”

Revenind la partida de golf a președintelui Klaus Iohannis, amintim că el a încurajat românii recent să se îndrepte spre golf, despre care spunea că este ”un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”.

Luni și marți, 1-2 noiembrie 2021, președintele Klaus Iohannis va fi în Scoția, la Conferința Națiunilor Unite privind schimbările climatice (COP26), după cum arată agenda prezidențială.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea cumpăra vaccinul HPV cu reducere de 50%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea cumpăra vaccinul HPV cu reducere de 50%

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că, începând de vineri, femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea procura vaccinul HPV, prin prescripţii de la medicul de familie, cu reducere de 50%.

„De mâine, femeile au o nouă şansă împotriva cancerului de col uterin! Începând de la 1 decembrie, nu numai fetele şi băieţii cu vârsta de până la 18 ani vor avea acces uşor la vaccinul HPV! Femeile cu vârsta între 19 şi 45 de ani vor putea procura acest vaccin, prin prescripţii de la medicul de familie, cu reducere de 50%”, a scris Rafila, joi, pe Facebook.

El arată că încurajează vaccinarea împotriva cancerului de col uterin.

„Ne preocupă sănătatea femeilor, le protejăm, iar cancerul de col uterin poate fi prevenit în totalitate. Încurajăm femeile să se vaccineze, iar mamele să îşi protejeze copiii cu vârsta între 11 şi 18 ani!”, a mai scris ministrul Sănătăţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare