Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Paul Păcurar a semnat cu UTA Arad, după desfiinţarea Luceafărului Oradea! Mijlocaşul albaiulian rămâne în Liga a 2-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mijlocaşul albaiulian Paul Păcurar şi-a găsit echipă după desfiinţarea Luceafărului Oradea, semnând contractul cu UTA Arad, una din grupările de tradiţie ale fotbalului românesc, cu care atacă promovarea în Liga 1.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani rămâne în eşalonul secund, chiar dacă gruparea bihoreană antrenată ce albaiulianul Cornel Ţălnar a abandonat competiţia. Această vară a fost una tumultuoasă pentru jucătorul din Cetatea Marii Uniri, care după ce a retrogradat cu Pandurii Tg. Jiu a ajuns la Gaz Metan Mediaş, însă nu a stat decât puţin timp, ajungând la Luceafărul Oradea.

Conform www.sportarad.ro, arădenii vor să renunţe la Şt. Grigorie şi s-au mişcat rapid profitând de haosul de la Luceafărul, l-au convins pe Paul Păcurar să accepte oferta clubului. Mijlocaș ofensiv, albaiulianul de 26 de ani a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai lui FC Baia Mare în urmă cu două sezoane, pentru ca stagiunea trecută să-l prindă în tricoul Pandurilor, în Liga 1. A început campionatul cu Luceafărul, dar vestea desființării clubului a dus la grăbirea despărțirii de orădeni.Sunt la Arad, am semnat cu UTA, un club de mare tradiție, cu obiectiv clar, pe care, sper eu, să-l îndeplinim fără probleme. E un pas înainte în cariera mea, sunt genul de fotbalist care se încadrează repede într-un grup, sunt la dispoziția antrenorului chiar din etapa viitoare”, a declarat pentru sportarad.ro noul mijlocaș ofensiv al „roș-albilor”.

În această seară, Păcurar va participa la primul său antrenament alături de noii săi colegi, primul al ciclului săptămânal de pregătire al partidei cu CS Balotești, din cadrul rundei cu numărul 6 al Ligii a 2-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea