Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Paul Ciucă, noul antrenor principal al Industriei Galda de Jos | Revenire după aproape 3 ani pe banca găldenilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Paul Ciucă este noul antrenor principal al divizionarei terțe Industria Galda de Jos, tehnicianul revenind pe banca tehnică a găldenilor după mai bine de 3 ani.

Industria Galda de Jos este ultima clasată în Seria 9 din Liga 3, cu șanse reduse de a evita retrogradarea, însă Paul Ciucă a acceptat provocarea și s-a întors pe banca tehnică a formației pe care a părăsit-o la finele anului 2020.

Nou-promovata este astfel la al 3-lea antrenor din acest sezon, după Doru Oancea și Adorian Himcinschi. Primul meci al lui Paul Ciucă va fi vineri, în deplasare cu Avântul Reghin, în etapa a 3-a din play-out. Pe lista Industriei în aceste zile s-au mai aflat Mihai Manea și George Țălnar. Din 2022, când s-a despărțit de CS Ocna Mureș, Paul Ciucă nu a mai pregătit nicio formație, revenind astfel în circuit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

,,Am ezitat să accept, nu prea am găsit motive logice să preiau Industria Galda în situația în care se află. Dar am antrenat 6 ani si jumătate acolo, am terminat pe 3 în Liga 3, în alt an am fost pe locul 1 cu câteva etape înainte de final, în ,,pericol” de promovare, am adus Petrolul Ploiesti și Hermannstadt în șaisprezecimile Cupei României, U Cluj în campionat si nu ne-am făcut de râs. E adevărat nu prea mai există șanse reale de salvare, dar dacă am trăit momente atât de frumoase împreună, cu încă destui jucători în lot din acea perioadă, nu este nici o problemă dacă ,,murim”, murim împreună. Vom face tot ce putem să terminăm onorabil. Doamne ajută!„, a transmis Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea