Rămâi conectat

Actualitate

Paul Ciucă a demisionat de la Dalia Sport Daia Română (Liga a IV-a) *Antrenorul a invocat neînţelegerile cu preşedintele Gheorghe Stoia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Paul Ciucă (32 de ani), cel mai longeviv antrenor din judeţul Alba şi-a dat demisia din funcţia de „principal” al echipei Dalia Sport Daia Română! Invocând neînţelegeri în colaborarea cu preşedintele Gheorghe Stoia, Ciucă a renunţat la funcţie după partida din etapa precedentă cu Viitorul Sântimbru, câştigată cu 2-1 în deplasare, în care a marcat golul victoriei. Tehnicianul este şi al doilea golgheter al dăienilor în această ediţie, cu 4 reuşite, după Lenghel – 9 goluri.

Paul Ciucă se desparte de Dalia Sport Daia Română, după 7 ani şi jumătate, acesta înfiinţând această echipă împreună cu Gheorghe Stoia în 2005, ulterior proiectului ambiţios alăturându-se şi primăria din localitate. „Le mulţumesc jucătorilor, oamenilor inimoşi, publicului extraordinar şi nu în ultimul rând primarului Visarion Hăprian pentru susţinerea financiară, dar şi pentru faptul că a insistat până în ultimul moment să mă răzgândesc. Renunţ în primul rând din pricina neînţelegerilor cu preşedintele Gheorghe Stoia, dar îi mulţumesc şi lui pentru partea bună din activitatea comună„, a afirmat Ciucă.

*Despărţire cu ironie

Paul Ciucă a ţinut să-şi marcheze despărţirea de echipa al cărui simbol este de ani buni într-un mod original, cu o ironie directă, ce-l atacă pe fostul său colaborator, o declaraţie cu o tentă de hazliu, pe care o prezentăm mai jos.

„E greu la deal cu căruţa plină şi cu roţile înfrânate

Şi pe deasupra, cărutaşul „ameţit” mai dă şi cu biciul

Să rătăceşti drumul spre casă

Oricât de sufletist ar fi, „boul” nu mai rabdă şi rupe jugul”

În ultima etapă a turului, duminică, Dalia Sport (locul 4) întâlneşte pe propriul teren pe Cuprirom Abrud, clasată pe poziţia secundă. Runda a 14-a a Ligii a IV-a a fost una fatală pentru trei antrenori din judeţ, Emil Ţimpea înlocuit la CSO Cugir de Alexandru Kilin, Marius Căluşer ce a demisionat de la Olimpia Aiud după eşecul în derby-ul local cu Metalul Aiud şi Paul Ciucă ce a renunţat la Dalia Sport Daia Română. „Nu vreau să comentez prea mult această situaţie. Am colaborat foarte bine atâţia ani şi pentru o greşeală nu vreau să afectez o relaţie. Nu merită să stricăm ce am făcut bun împreună„, a declarat preşedintele Gheorghe Stoia, care a mai menţionat faptul că la partida de duminică interimatul va fi asigurat de unii dintre jucătorii din lot. Se pare că, la mijloc şunt şi alte lucruri neplăcute ce s-au petrecut în ultima perioadă în ograda Daliei Sport.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea