Rămâi conectat

Actualitate

Patru traficanţi de droguri din Alba au primit mandate de arestare preventivă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi dintre aceştia au fost prinşi în flagrant pe DN 7, în zona Vinţu de Jos   

Mănescu Ovidiu Daniel (24 de ani) şi Ruja Dumitru Ioan (30 de ani) au fost prinşi în flagrant de poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba şi procurori D.I.I.C.O.T. în timp ce încercau să vândă, week-end-ul trecut, circa 700 grame rezină de cannabis (7 plăci) în parcarea unui motel de pe DN 7. Mănescu Ovidiu este suspectat că a primit, în luna august a.c., de la fratele său din Spania, un pachet ce conţinea aproximativ un kilogram haşiş şi circa 10 grame cocaină. Pachetul a fost transmis prin intermediul lui Nergheş Silviu Florin (22 de ani). După ce a intrat în posesia drogurilor, Mănescu Ovidiu este bănuit că a valorificat circa 100 grame haşiş prin intermediul lui Mănescu Nicolae, la începutul lunii septembrie. Acesta din urmă este suspectat că a mai intermediat pentru Mănescu Ovidiu vânzarea unor cantităţi mai mici de rezină de cannabis către diferite persoane din judeţul Alba. Ulterior, la data de 15 septembrie a.c., Ruja Dumitru împreună cu Mănescu Ovidiu şi Nergheş Silviu, au oferit spre vânzare 700 grame haşiş şi 7 grame cocaină. Vânzarea efectivă urma să aibă loc la data de 30 septembrie a.c., moment în care au fost prinşi în flagrant de poliţişti.
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Hunedoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Mănescu Ovidiu-Daniel, Nergheş Silviu-Florin, şi Ruja Dumitru-Ioan. Valoarea drogurilor traficate de cei în cauză este de aproximativ 12.000 de Euro. De la aceştia au fost confiscate un kilogram şi jumătate de haşiş şi 10 grame de cocaină. Cauza a fost instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul SCCO Hunedoara. La solicitarea procurorilor D.I.I.C.O.T. instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a inculpaţilor Mănescu Ovidiu-Daniel, Nergheş Silviu-Florin şi Ruja Dumitru-Ioan şi arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Mănescu Nicolae, plecat în Spania. Cei patru membri ai grupării aduceau droguri din Spania, în localitatea Vinţu de Jos, pentru a le vinde ulterior, în judeţele Alba şi Hunedoara. Aceştia fac parte dintr-o grupare de traficanţi de droguri, care acţionează pe raza judeţelor Alba şi Hunedoara, încă din 2010.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea