Rămâi conectat

Curier Județean

Patru tineri din Vințu de Jos, reținuți de către polițiști, după ce ar fi demontat și sustras mai multe catalizatoare ale unor autoturisme

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au reținut patru tineri, din Vințu de Jos, cercetați pentru 12 furturi. Cei patru, în perioada noiembrie 2020 – februarie 2021 ar fi demontat și sustras catalizatoare de pe mai multe autorusime și un televizor din locuința unei persoane din Municipiul Alba Iulia.

Patru tineri din comuna Vințu de Jos, cercetați pentru 12 furturi, au fost reținuți de polițiști. În perioada noiembrie 2020 – februarie 2021 ar fi demontat și sustras catalizatoare de pe mai multe autoturisme dar și un televizor din locuința unei persoane din Alba Iulia. La domiciliile lor au avut loc percheziții.

La data de 11 martie 2021, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au desfășurat 4 percheziții la locuințele a 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din comuna Vințu de Jos, care sunt bănuiți de săvârșirea a 12 infracțiuni de furt, fapte prin care au cauzat un prejudiciu total de peste 12.000 de lei.

În sarcina celor 4 tineri s-a reținut faptul că, în perioada noiembrie 2020– februarie 2021, ar fi sustras, pe timp de noapte, 11 catalizatoare de pe autoturisme parcate pe raza localităților Alba Iulia, Cugir și Vințu de Jos.

Totodată, în sarcina a doi dintre ei, s-a reținut faptul că, în noaptea de 20/21 ianuarie 2021, ar fi escaladat gardul unui imobil din Alba Iulia, ar fi pătruns în locuință și ar fi sustras un televizor.

În urma perchezițiilor efectuate de polițiștii din Alba Iulia cu sprijinul polițiștilor Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos și al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi precum și scule în legătură cu care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Față de cei 4 tineri, a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 12 martie, vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea