Rămâi conectat

Curier Județean

Patru șoferi au fost lăsați pietoni ieri, de polițiștii din Alba, în urma unei acțiuni. Peste 200 de sancțiuni, aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 200 de sancțiuni au fost aplicate de polițiștii din județul Alba în patru ore, în cadrul unei acțiuni în sistem integrat, desfășurată în cursul zilei de ieri. Controalele continuă.

Ieri, 11 august, în intervalele orare 07.00 – 09.00 și 17.00 – 19.00, poliţiştii de ordine publică, rutieră și transporturi au desfășurat acțiuni în sistem integrat, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Acțiunile au avut, în principal, scop preventiv, iar în cele patru ore a fost verificat modul de respectare a normelor rutiere, cele privind transportul de persoane și marfă precum și cele privind siguranța în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Au fost constatate 219 abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 71.165 lei, din care din care 177 la OUG 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice și 42 la alte acte normative.

Dintre sancțiunile la regimul rutier, 89 au fost aplicate petru depășirea limitei legale de viteză, două pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și 86 pentru alte abateri.

Au fost reținute 4 permise de conducere, și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Controale, în sistem integrat, vor continua și azi, 12 august.
Obiectivul urmărit este creșterea siguranței cetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea