Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Patru pescari amatori din Blaj lăsați fără undițe și amendați de jandarmi cu câte 600 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru pescari amatori din municipiul Blaj, surprinşi pescuind în Râul Târnava Mare în ultima zi a perioadei de prohibiţie, au fost sancţionaţi de jandarmi cu 2400 lei.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

pescariPotrivit Jandarmeriei Alba, “cei patru au fost observaţi marţi, 9 iunie a.c., în jurul orei 21.00 şi şi-au justificat gestul prin aceea că nu au mai avut răbdare până a doua zi când se termina perioada de prohibiţie. Totodată, fiindu-le solicitat să prezinte permisul sau autorizaţia de pescuit aceştia au spus că nu deţin astfel de documente. Identificaţi ca fiind Zoro S. (38 de ani), Adam L. ( 44 de ani), Vasile Z. ( 61 de ani ) şi Valentin M. ( 29 de ani ), toţi domiciliaţi în municipiul Blaj, au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 600 de lei, având posibilitatea ca în termen de 48 de ore să achite jumătate din această sumă.”

Acţiunile jandarmeriei pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol vor continua şi în perioada următoare, iar împotriva celor care vor fi depistaţi săvârşind fapte susceptibile a fi contravenţii sau infracţiuni vor fi luate măsurile legale impuse de O.U.G. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea