Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Patru minori din Alba Iulia cercetaţi de polițiști – au furat din magazine produse în valoare de peste 4.300 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia au identificat, marți, 4 minori ca fiind persoanele bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale din municipiu.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 16/17.11.2014 cei 4 minori, cu vârstă cuprinse între 13 şi 15 ani, au pătruns prin efracţie în 3 societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia şi au sustras bani şi bunuri. Prejudiciul a fost estimat de către reprezentanţii societăţilor păgubite la peste 4.300 de lei. Faţă de cei 4 minori cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Doi dintre minorii cercetaţi sunt cei care au fost identificaţi la data de 11.11.2014 ca bănuiţi de comiterea, în perioada 31.10 – 10.11.0214, a 4 furturi din societăţi comerciale prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de 1.600 de lei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Cercetările continuă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea