Rămâi conectat

Ştirea zilei

Patru medici noi, la Spitalul din Alba Iulia. Forțe proaspete la secțiile UPU, Pediatrie și la Serviciul de medicină legală

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia are patru medici noi, în urma concursurile organizate la sfârșitul lunii martie. La specialitatea medicină legală, cele mai mari punctaje le-au obținut Raluca Maria Legian și Cosmin Petre Cârstoc. Postul vacant de medic în specialitatea pediatrie în cadrul UPU a fost obținut de Carmen Mihaela Ifrim, iar postul vacant în specialitatea pediatrie în cadrul secției Pediatrie va fi ocupat de Alin Ionuț Oțel.

Spital Alba Iulia02Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a organizat în data de 17 martie, la ora 10:00, concurs pentru ocuparea a două posturi de medic în specialitatea medicină legală în cadrul Serviciului de Medicină Legală a județului Alba. Proba clinică sau practică a avut loc în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Site-ul Spitalului din Alba Iulia a publicat numele medicilor care au fost declarați admis în urma depunerii dosarelor: Adriana Nedu, Ioana Petrean, Cosmin Cârstoc, Șerban Stoica, Raluca Legian, Nicolae Nicoară, Roxana Duncea, Ana Pura, Gabriel Pufu și Teodora Tulbure. Medicii legiști, soț și soție, Gheorghe și Floarea Vieru, se pensionează după zeci de ani de activitate la Serviciul județean de Medicină legală Alba.

Doar trei medici s-au înscris pentru participarea la examenul din data de 23 martie 2015, organizat în vederea ocupării a două posturi de medic în specialitatea pediatrie la secțiile Pediatrie și UPU. Spitalul a scos la concurs un post vacant de medic specialitatea pediatrie în cadrul UPU și altul în cadrul secției Pediatrie. La cel din urmă s-au înscris doi candidați: Alin Ionuț Oțel și Ana Eugenia Popa, iar la secția UPU doar Carmen Mihaela Ifrim. Proba scrisă a avut loc în 23 martie la ora 10.00, iar cea clinică sau practică în maxim 4 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

Concursurile s-au organizat cu respectarea Ordinului nr.698/2001, la sediul DGASPC Alba – Sala de ședințe, Bulevardul 1 ”Decembrie 1918” Alba Iulia, nr 68.

Rezultatele obținute de medicii declarați admiși:

Carmen Mihaela Ifrim – medic în specialitatea pediatrie – UPU – 206,25 puncte;

Alin Ionuț Oțel – medic în specialitatea pediatrie – secția Pediatrie – 167,92;

Raluca Legian Maria – medic specialist medicină legală – 214,45 puncte;

Cosmin Petre Cârstoc – medic specialist medicină legală – 182,9 puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea