Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Patinoarul din Parcul Sărbătorilor de Iarnă, de la Alba Iulia, va fi deschis la începutul lunii decembrie. Primăria l-a închiriat cu 25.600 de euro, de la o firmă din Șard

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia a închiriat patinoarul care va fi amplasat, în această iarnă, în Parcul Sărbătorilor din Cetatea Alba Carolina. Procedura a fost prin cumpărare directă în sistemul public de achiziții, iar prețul plătit este de 119.500 de lei (25.637 de euro).

Contracul se încheie cu o firma SC New Mimiland SRL din localitatea Șard, județul Alba, care are ca domeniu de activitate ”Bâlciuri și parcuri de distracții”.

Potrivit anunțului publicat pe SICAP, contractul este pentru ”Servicii de închiriere patinoar artificial demontabil în cadrul Parcului Sărbătorilor de Iarnă din perioada 06.12.2018– 01.02.2019, Municipiul Alba Iulia, cu toate instalațiile și dotările aferente. Ofertantul trebuie să dispună de personal specializat necesar montării, întreținerii și exploatării acestuia pe toată durata desfășurării activității”.

Pe lângă patinoar, în Parcul sărbătorilor de iarnă din Cetatea Alba Carolina vor fi amplasate, la fel ca în ultimii ani, chioşcuri din lemn destinate desfăşurării de activităţi de alimentaţie publică, activităţi de comercializare a produselor de artizanat şi a produselor industriale de sezon. O parte din chioşcuri vor fi executate de către comercianţii doritori să participe la acest eveniment pe cheltuiala lor, iar altă parte vor fi executate de administrația locală urmând să fie închiriate.

În parc vor mai fi amplasate Căsuţa lui Moş Crăciun, o scenă în aer liber unde să se desfăşoare spectacole și bradul de Crăciun.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea