”Păruială” între soție și presupusa amantă, în centrul orașului Câmpeni

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

O tânără suspectată că ar fi amanta a unui bărbat din Câmpeni, a fost pe punctul de a lua bătaie de la soţia acestuia, în plănă stradă. Jandarmii au intervenit de urgenţă şi au aplanat conflictul.

Incidentul a fost semnalat marţi, 23 septembrie, la ora 14.30 în centrul oraşului Câmpeni. Eleonora M. (42 de ani) şi sora acesteia, Gabriela M. (39 de ani), ambele din localitate, se îndreptau spre casă, iar la un moment dat au observat o tânără pe care o bănuiau că este amanta soţului doamnei Eleonora. Fără să ţină cont că se află într-o zonă intens circulată, femeia presupus înşelată, acompaniată de sora sa, a înjurat-o, a jignit-o, a ameninţat-o cu bătaia şi chiar a bruscat-o pe cea pe care o acuza că are o relaţie amoroasă cu soţul său. Incidentul a atras repede atenţia trecătorilor, iar unul dintre aceştia, indignat de cuvintele obscene proferate şi temându-se că situaţia ar putea degenera, a apelat 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtătoe de cuvânt al IJJ Alba.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Aflat în zonă, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a luat măsuri pentru aplanarea situaţiei. Pentru faptele lor, cele două surori au fost sancţionate contravenţional, doamna Eleonora cu amendă în valoare de 200 de lei, iar sora dânsei cu avertisment scris.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Totodată au primit îndrumări asupra comportamentului viitor şi li s-a amintit că, potrivit prevederilor codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu  închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

1 comentariu

Liviu 24 septembrie 2014 at 14:46

zona curvelor in Campeni

Comentariile sunt oprite