Rămâi conectat

Curier Județean

”Păruială” între soție și presupusa amantă, în centrul orașului Câmpeni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O tânără suspectată că ar fi amanta a unui bărbat din Câmpeni, a fost pe punctul de a lua bătaie de la soţia acestuia, în plănă stradă. Jandarmii au intervenit de urgenţă şi au aplanat conflictul.

Incidentul a fost semnalat marţi, 23 septembrie, la ora 14.30 în centrul oraşului Câmpeni. Eleonora M. (42 de ani) şi sora acesteia, Gabriela M. (39 de ani), ambele din localitate, se îndreptau spre casă, iar la un moment dat au observat o tânără pe care o bănuiau că este amanta soţului doamnei Eleonora. Fără să ţină cont că se află într-o zonă intens circulată, femeia presupus înşelată, acompaniată de sora sa, a înjurat-o, a jignit-o, a ameninţat-o cu bătaia şi chiar a bruscat-o pe cea pe care o acuza că are o relaţie amoroasă cu soţul său. Incidentul a atras repede atenţia trecătorilor, iar unul dintre aceştia, indignat de cuvintele obscene proferate şi temându-se că situaţia ar putea degenera, a apelat 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtătoe de cuvânt al IJJ Alba.

Aflat în zonă, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a luat măsuri pentru aplanarea situaţiei. Pentru faptele lor, cele două surori au fost sancţionate contravenţional, doamna Eleonora cu amendă în valoare de 200 de lei, iar sora dânsei cu avertisment scris.

Totodată au primit îndrumări asupra comportamentului viitor şi li s-a amintit că, potrivit prevederilor codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu  închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea