Rămâi conectat

Sport

Partidele amicale de handbal masculin cadeți, România – Ungaria, o bună propagandă în județul Alba a sportului pe semicerc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Timp de trei zile, în Alba aRomania - Ungaria handbal cadeti 37m văzut la lucru viitorul handbalului masculin din România, la Sebeș și Alba Iulia disputându-se partide amicale România – Ungaria, la cadeți.

„Tricolorii” au pierdut toate jocurile, 18-30, 24-26 și 28-29,  la prima acțiune internațională a generației 2000-2001. “Catedra de handbal din cadrul LPS Alba Iulia mulțumește pentru sprijin și prezență Consiliului Județean Alba, reprezentat prun domnii Ion Dumitrel și Marius Anghel, Inspectoratului Școlar Județean Alba – inspector Ștefan Bardi, Universității 1 Decembrie 1918, rector Daniel Breaz și nu în ultimul rând conducerii LPS Alba Iulia, director Nicușor Marcu și prof. Ioan Țăran. Se cuvin mulțumiri și Federației Române de Handbal, pentru prilejul deosebit de a-și desfășura acțiunea propusă în județul nostru, în vederea popularizării și promovării handbalului”, a declarat Gabi Năsăudean, profesoară implicată activ în organizare.
În perioada 18-20 decembrie, în Alba s-au disputat trei partide internaţionale de handbal masculin, între echipele naţionale de cadeţi ale României şi Ungariei, iubitorii sportului pe semicerc având oportunitatea de a vedea la lucru viitorul handbalului românesc. Acţiunea a fost organizată de Federaţia Română de Handbal, Liceul cu Progam Sportiv Alba Iulia şi Universitatea „1 Decembrie 1918”, în colaborare cu hotel „Parc”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea