Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Călin Potor:”Parlamentul mai există doar cu numele sub actualul regim băsescu”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O nouă ruşine s-a petrecut zilele trecute în Parlamentul României. Este incalificabil ca un proiect de o asemenea importanţă, precum cel iniţiat de un coleg de la pdl privind securitatea naţională, să fie aprobat în mod tacit, fără nici o dezbatere parlamentară. În fapt, proiectul de lege iniţiat de deputatul cezar preda, tot cu litere mici, privind securitatea naţională, a fost o şmecherie caracteristică aceluiaşi artizan traian băsescu. De această dată, preşedintele n-a mai procedat ca în anii trecuţi, nu şi-a mai asumat un pachet de legi ale securităţii. Cum nici pdl-ul nu şi-a mai asumat un pachet de legi, preşedintele a mandatat un „timonier alergător”, pe deputatul cezar preda, care, culmea, avea pretenţia să modifice legea securităţii naţionale şi legea de organizare şi funcţionare a SRI-ului.
Duplicitatea puterii se observă cu ochiul liber, cezar preda este aruncat în acest război, dar CSAT-ul nu dă aviz acestui proiect! Mai mult, pe un proiect atât de important pentru siguranţa naţională şi organizarea şi funcţionarea SRI, nici Guvernul şi nici Consiliul Legislativ nu au, culmea, vreun punct de vedere!
PNL atrage atenţia asupra faptului că cezar preda, folosindu-se de calitatea dublă, de iniţiator al proiectului, dar şi de preşedinte al Comisiei de supraveghere şi control al SRI, a redactat un document fals către Comisiile juridică şi de apărare, în care precizează că proiectul său a fost discutat şi avizat de comisia pe care o conduce. În realitate, Comisia de supraveghere şi control SRI nu s-a întrunit şi nu a luat în discuţie un asemenea proiect, lată astfel cum Parlamentul a devenit unul strict decorativ, iar procedurile parlamentare sunt respectate de actuala putere exclusiv în funcţie de propriile interese.

Deputat PNL de Alba, Călin POTOR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea