Rămâi conectat

Politică Administrație

Parlamentarii de Alba la raport: Dan Coriolan Simedru – deputat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Dan Coriolan Simedru a devenit deputat în Colegiul Nr. 3 (Cugir-Zlatna), reprezentând PNL; a obținut 14.457 de voturi din totalul de 27.370 de voturi valabil exprimate

Dan SimedruLa 15 luni de când aleșii județului Alba și-au ocupat locurile din Parlament ziarulunirea.ro a întocmit un bilanț al activității pe care aceștia au desfășurat-o. Dacă deputatul dumneavoastră a luat atitudine sau a fost mai greu de urnit, dacă se poate lăuda cu o activitate prolifică în legislativul țării, dar și cum a fost răsplătit de Statul Român pentru această activitate, veți afla în rândurile următoare.

DAN CORIOLAN SIMEDRU a devenit deputat în colegiul uninominal nr. 3 (Cugir-Zlatna), reprezentând PNL, după ce a obținut 14.457 de voturi din totalul de 27.370 de voturi valabil exprimate.

Face parte din Grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal; a fost membru al Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului (până în februarie 2014), în prezent activează în Comisia pentru transporturi şi infrastructură. Este membru al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Lituania și vicepreședinte al grupului parlamentar de prietenie cu Sultanatul Oman.

*Activitatea parlamentara în cifre:

În cele 15 luni de mandat Dan Coriolan Simedru a luat cuvântul de 5 ori în Parlament (totalizând 18 minute și 8 de secunde), a depus în scris 2 declarații politice, a avut 8 interpelări și întrebări. A inițiat, alături de alți colegi, 15 propuneri legislative și a semnat o moțiune.

A absentat la 649 de voturi dintr-un total de 1.494, având o prezență de 57%.

*Indemnizații și cheltuieli cu birourile parlamentare din județ

Deputatul Dan Coriolan Simedru a încasat, în perioada decembrie 2012 – ianuarie 2014, sub formă de indemnizație, o sumă totală de 65.383 de lei iar pentru cheltuielile cu biroul parlamentar i-a fost decontată o sumă totală de 137.538 de lei (din care 67.167 de lei cheltuieli cu personalul și 70.371 lei cheltuieli cu bunuri și servicii).

NOTĂ: Textul de mai sus a fost întocmit pe baza informațiilor publicate pe site-ul Camerei Deputaților

CITEȘTE ȘI:

Parlamentarii de Alba la raport: Călin Potor – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Clement Negruț – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Cornel Comșa – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Ioan Dîrzu – deputat

Parlamentarii de Alba la raport: Teodor Atanasiu – senator

Parlamentarii de Alba la raport: Alexandru Pereș – senator


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea