Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pariu pe președinte, între Buglea și Clepan. Miza, pierzătorul va sta în picioare ședință din noiembrie a CL Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegerile prezidențiale au o miză mai mare pentru doi consilieri locali ai municipiului Alba Iulia. Horațiu Clepan (PSD) și Rareș Buglea (ACL) au pus pariu pe viitorul președinte al României. După cum era de așteptat Clepan a mers pe mâna lui Victor Ponta, iar Buglea cu Klaus Iohannis.

Cel care pierde va sta în picioare întreaga ședință a Consiliului Local Alba Iulia din luna noiembrie, din respect pentru noul președinte. Fie că s-au gândit, fie că nu, este de precizat că amândoi pariorii ar putea sta în picioare deoarece în cursa prezidențială au intrat 14 candidați.

La prima vedere pariul nu are o miză mare, însă o ședință a CL Alba Iulia se poate întinde pe câteva ore, iar pierzătorul poate deveni o țintă a glumelor.

Alegerile prezidențiale se desfășoare în 2 și 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea