Parcul de Aventură Dynamis din Alba Iulia este deschis pentru iubitorii de adrenalină

Paul Voicu - Primar 2020

Parcul de Aventură Dynamis din Alba Iulia poate fi o alternativă pentru cei care nu au complete planurile din acest weekend, fiind alegerea perfectă pentru iubitorii de sport şi adrenalină. Amplasat pe Dealul Mamut, în cea mai frumoasă zonă împădurită din „Cealaltă Capitală”, parcul este deschis în aceste zile între orele 11.00 şi 18.00 şi îi aşteaptă pe toţi cei care iubesc natura şi mişcarea.

parc aventuraParcul poate fi o destinaţie în această mini-vacanţă atât pentru familiile cu copii cât şi pentru grupurile de prieteni deoarece oferă posibilitatea parcurgerii unor trasee cu dificultate diferită, atractive atât pentru cei mici cât şi pentru adulţi. Tiroliana, puntea mobilă, panourile de căţărat, plasele suspendate sunt câteva dintre elemente care sunt adaptate cu grade diferite de dificultate atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Traseele parcului sunt alcătuite dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloni care se pot parcurge folosind echipamentul corespunzător de alpinism (disponibil în parc), prin traversare sau căţărare. Elementele traseelor sunt construite din cabluri, corzi şi grinzi, care corespund standardelor europene.

ELIT

Parcul de Aventură Dynamis a fost amenajat în perioada 2012 – 2013 pe Dealul Mamut din Alba Iulia având o suprafaţă de aproximativ 20.000 de metri pătraţi. Parcul de Aventură a fost realizat în cadrul proiectului „Reţea interregională de centre educaţionale”, proiect care a fost derulat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia la nivelul regiunilor Centru şi Vest, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Parcul funcţionează în prezent în cadrul unui parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Primăria Municipiului Alba Iulia. Accesul în parc se face de pe Calea Moţilor (drumul spre Miceşti) pe strada Valea Popii, pe lângă intrarea în Parcul Dendrologic din municipiu.

Programări pentru grupuri sau pentru training pot fi făcute la numerele de telefon 0746/670729 (Dorin Oltean – administratorul parcului) sau 0748/ 498760 (Bianca Mărginean – coordonatorul Centrului de Training Dynamis).

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...