Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Padbol-ul din Cugir prinde aripi: Echipa de la poalele Drăganei a obținut locul 6 la Turneul Moldovei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, baza sportivă ,,Greenfield Club” din Bârlad a fost gazda celei de-a treia ediții a Turneului Moldovei la Padbol, fiind pentru a doua oară când Bârladului i s-a oferit posibilitatea să găzduiască o competiție națională.

A fost o competiție antrenantă, la care au lut parte 16 echipe împărțite în 4 grupe. Participantă la acest eveniment a fost și echipa ,,Padbol Cugir” reprezentată de Aurelian Surd și Ovidiu Vasian. Din 2019, anul înființării acestui interesant și atractiv sport în orașul de la poalele Drăganei, secția de Padbol a fost prezentă la 5 turnee naționale.

S-a constatat că, o dată cu trecerea timpului s-a creat și un salt calitativ în ceea ce privește performanța, astfel că îndrăgitul sport prinde aripi pe zi ce trece. Potrivit artizanului padbolului din Cugir, Aurelian Surd, s-a reușit ca prin multă ambiție, participarea la competiții să devină nu doar o simplă prezență, ci să se vadă și rezultatele. ,,În Turneul Moldovei la Padbol ne-am mobilizat mai bine, experiența a început să se vadă, iar dacă rezultatul a fost unul modest (locul VI), cred că este un început spre locuri mai bune. Cu cât vom avea mai multe meciuri jucate, cu atât sunt mai multe șanse de reușită”, ne-a declarant cu optimism, Aurelian Surd – președintele secției de Padbol din Cugir. Alexandrion Group a susținut, ca de fiecare dată acest turneu. La finalul celor două zile disputate foarte intens, un adevarat spectacol sportiv pentru cei prezenți în tribune, clasamentul final al Turneului Moldovei a arătat în felul următor:

Locul I a fost adjudecat de Flux Arena Craiova 1, compusă din Olivian Surugiu și Victoraș Popescu, de 4 ori campioni naționali

Locul II a fost pentru prima oara câștigat de Padbol Arena București – echipă formata din Gabriel Deaconescu și Andrei Păciucă

Locul III a fost câstigat pentru cea de a treia oara de Turnea Gabriel și Vrabie Mugurel, jucatorii echipe Padbol Giurgiu 1

Pe locul IV s-au clasat, ca și la Turneul Olteniei, jucătorii de la Pro Win Târgoviște, Mihai Țiplic  și Aurel Voicu.

Echipa lui Rafael Vasile (Cristi Vasile și Mauro Gheorghe), considerată cea mai tehnică echipă de padbol, s-a clasat pe locul 5, lipsa participarilor din ultimele turnee spunându-si cuvântul asupra pregătirii lor fizice.

Pe locul VI s-au clasat jucătorii de la Cugir.

,,Urmează însă o nouă șansă pentru toți participanții, dar și pentru alte noi echipe ce vor să se alăture acestui sport!
Când și unde? În perioada 1 – 2 octombrie, la terenurile de Padbol de la CSN Lia Manoliu București, se desfășoară CUPA ROMÂNIEI LA PADBOL, ultimul eveniment sportiv al acestui an, dar primul de aceasta importanță din istoria padbolului care va beneficia de sustinerea Alexandrion Group.

La eveniment vor participa echipe reprezentative ale cluburilor de padbol din țară, dar și invitați speciali din lumea sportului românesc”, a ținut să ne precizeze Aurelian Surd.

De menționat că se fac demersuri pentru numele secției de padbol care se va constitui în Club Sportiv Singidava (CSS) Cugir. ,,Se așteaptă avizul de la MTS”, susține Surd.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea