(P) Votaţi PSD, partidul care îi respectă pe români!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Admirăm înțelepciunea și chibzuința vârstnicilor, pe care îi vedem deseori îngrijorați pentru că pensia nu le ajunge să-și ducă traiul de fiecare zi, așa cum și-ar dori. Îi întâlnim deseori la farmacie, pentru a-și cumpăra medicamentele care îi ajută să supraviețuiască. Suntem impresionați că ei, vârstnicii, duc mai departe credința străbună și trec deseori pragul bisericii, pentru a rosti rugăciuni, așa cum s-au obișnuit din copilărie.

indraznesteMajoritatea pensionarilor își chibzuiesc fiecare leu și numai ei știu cum reușesc să trăiască de la o lună la alta. Unii renunță să-și cumpere lucruri de care ar avea nevoie, chiar medicamente, pentru a reuși să supraviețuiască. În România avem aproape 6 milioane de pensionari, iar pensia medie se apropie de 900 de lei pe lună. În județul nostru sunt aproape 90.000 de pensionari, dintre care mai bine de 11.000 de persoane sunt pensionari de invaliditate, aproape 3.000 de vârstnici primesc pensii anticipate, 10.632 de persoane sunt pensionari de urmași și aproape 4.500 de vârstnici primesc pensii ca foști agricultori. Printre aceștia se regăsesc, de­sigur, mulți care își drămuiesc pensia de la o lună la alta, pentru a-și duce traiul de fiecare zi.

USR - Alegeri parlamentare 2020

*PSD respectă vârstnicii!

PMP - Alegeri parlamentare 2020

O națiune care nu își respectă bătrânii nu are niciun viitor, iar o comunitate care nu-și respectă vârstnicii se află în pericol. Cu timpul, s-a creat o prăpastie între tineri și vârstnici, între bogați și săraci, dar și între comunitățile de la sat și cele de la oraș. Așa se face că, treptat, oamenii au pierdut cel mai important lucru: solidaritatea dintre generații. PSD se adresează vârstnicilor, îndemnându-i să-și pună înțelepciunea, chibzuința și voința în slujba unui important proiect al PSD: asigurarea unei vieți demne pentru toți românii. Avem un program dedicat vârstnicilor, prin care dorim să le asigurăm un nivel de trai decent.

Cum vom reuși acest lucru? Iată doar câteva proiecte: lnu mai vrem să fie impozitate pensiile mai mici de 2.000 de lei;

– pensionarii cu pensii mai mari vor plăti un impozit de 10 la sută, nu de 16 la sută, cât este în prezent;
– 90 la sută dintre pensionari nu vor mai plăti niciun fel de impozite sau contribuţii;
– până în 2020 este prevăzută o creştere a punctului de pensie la 1.400 de lei, de la 871,7 lei, cât este acum;
– pensionarii nu vor mai plăti contribuţii pentru sănătate; de la 5,5 la sută, cât este CASS în prezent, din 1 ianuarie 2017 contribuția va fi ZERO;
– pensia minimă garantată va ajunge, până în 2020, la 640 de lei.
– PSD le-a redat demnitatea românilor Neputincios în rezolvarea problemelor românilor și indiferent la problemele lor, Guvernul ZERO Cioloș-PNL nu a făcut altceva decât să adâncească sărăcia din buzunarele vârstnicilor.

Știm cu toții la ce ”performanțe” a ajuns PDL, vopsit acum în PNL, după ce a tăiat din banii românilor! Și nici acum nu au lăsat deoparte dorința de sărăcire a românilor! Iată că PNL se opune eliminării celor 102 taxe care împovărează viața oamenilor! E tot mai clar că guvernul susținut de PNL=Guvernul ZERO, nu conduce țara pentru români, nu are nicio grijă și nu înțelege problemele oamenilor! Miniștrii așa-zis tehnocrați nu trăiesc lună de lună așteptând pensia sau salariul, nu trebuie să se gândească la întreținere și nici la ratele la bancă! Pentru că le-a făcut destul rău românilor, acest guvern trebuie să plece!

Dragi vârstnici, la alegerile din 11 decembrie votați PSD, pentru ca programul nostru să fie pus în practică de un guvern apropiat de români! Votați PSD, partidul care îi respectă pe români!

Daniel ZDRÂNC, consilier județean PSD

Comandat de PSD Alba/Executat de SC Unirea Pres SRL/Cod unic mandatar financiar: 11160007

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419