Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) Viitorul este al învingătorilor!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

romanÎn urmă cu 4 ani, în plin val USL, la nivelul Consiliului Judeţean Alba, am optat pentru varianta unei înţelegeri cu Ion Dumitrel. Am fost singurii din ţară care am pus interesul judeţului şi al oamenilor de dreapta mai presus de ce ne cerea partidul de la nivel naţional. Am dat startul unificării dreptei din Alba, pentru ca mai târziu, fuziunea să se facă şi la nivel naţional.

În noul PNL am făcut echipă bună cu Ion Dumitrel: împreună am convins guvernul să pornească autostrada Sebeş – Turda, am pus bazele revigorării şcolii profesionale germane, a proiectului „Primul ghiozdan”, am adus banii necesari pentru lucrări de alimentare cu apă, canalizare, drumuri judeţene, şcoli, cămine culturale etc. Am fost zi de zi printre oameni şi primari, am lucrat cot la cot pentru dezvoltarea judeţului. Îl cunosc foarte bine pe Ion Dumitrel. Modest, harnic, corect, credincios! În câteva cuvinte, un om bun pentru Alba!

Din punctul meu de vedere, cel mai bun la nivelul administraţiei judeţene! Şi pentru că am colaborat foarte bine cu Alin Cucui, Sorin Bumb şi toţi colegii consilieri judeţeni din PNL, la nivelul Consiliului Judeţean Alba nu au fost scandaluri, proiecte contestate sau şedinţe cu scântei de câteva ore. Alba arată cu totul altfel, şi numai cine nu vrea nu vede mâna Consiliului Judeţean Alba, mai ales în lumea satului. Din toate aceste motive, vom continua împreună.

După fuziune, una dificilă pe alocuri, l-am cunoscut mai bine şi pe omul politic Ion Dumitrel. Şi pot să vă confirm că este omul care îşi respectă înţelegerile! Şi mai ales îi respectă pe toţi membrii de partid, indiferent că provin din fostul său partid sau din vechiul PNL. Prin urmare, îl votez şi susţin cu toată convingerea pe Ion Dumitrel la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba! Acelaşi lucru îi îndemn să îl facă toţi vechii liberali din Alba, iar împreună cu toţi colegii din marele PNL şi cu cetăţenii judeţului, vom avea cel mai bun rezultat la Consiliul Judeţean în 5 iunie 2016. Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Secretar general adjunct PNL naţional Florin Roman, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Alba

Publicitate electorală PNL

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea