Rămâi conectat

Curier Județean

(P) VIDEO: Spălătoria Auto Clean Flux în Alba Iulia, în apropiere de Ambient. Servire ireproșabilă la prețuri mai mult decat rezonabile

Publicat

în

Un șofer care se respectă are nevoie întotdeauna de o mașină curată și îngrijită. Și chiar dacă nu are timp, de multe ori este obligat să aștepte pe la cozi. În sprijin vine acum spălătoria Auto Clean Flux situată în apropiere de magazinul Ambient, pe strada Alexandru Ioan Cuza, numărul 24.

Dincolo de calitate și seriozitate, Auto Clean Flux asigură servicii de spălare auto clasică interior- exterior, curățat jante, spălat tapiterie (cosmetizare). Până clienții savurează o cafea din partea casei, lucrarea este gata.

Elit - Gustul Desăvârșit

Nu sunt uitați nici șoferii care nu au timpul necesar să facă drumul până la spălătorie. În acest caz, cu un simplu telefon, un reprezentant Auto Clean Flux ridică mașina de la adresa indicată și o lasă apoi curată, la poartă.

https://youtu.be/26LyOw3ANns

Pentru firmele care au mai multe mașini, Auto Clean Flux încheie contracte, care beneficiază de reduceri de preț.

Într-un cuvânt, Auto Clean Flux înseamnă spălare auto, cosmetică, servicii rapide, calitate și mai ales, timp câștigat pentru client.

Toți șoferii care trec pragul spalatoriei primesc un card de fidelitate, care le asigură un cadou: la cinci spălări interior-exterior, primesc încă o spălare, gratuită.

Prețuri:

Autoturisme -exterior: 15 lei

                        -interior: 16 lei

Mașini de teren –exterior: 18 lei

                              -interior: 17 lei

Dube: -exterior: 25 lei

            -interior cabină: 17 lei

De asemenea, vă invităm să descoperiți în amănunt serviciile pe care le oferim. Spălam covoare și mochete bine, în profunzime, utilizând echipamente și detergenți lichizi speciali de covoare și mochete, soluții profesionale de curățare a petelor.

Totodată asigurăm servicii de curățenie la domiciliul clienților și sediul firmelor, la prețuri mai mult decât rezonabile. Bucură-te de mai mult timp pe care îl poți petrece așa cum îți dorești tu și apelează la niște servicii de curățenie cu prețuri avantajoase, economisind astfel timp prețios pe care altfel l-ai irosi cu un proces de curățenie care durează, este obositor și neplăcut.

Spălătoria are sediul în Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 24 și este deschisă de luni până sâmbătă, între orele 9-17. Telefon: 0729.399.898.

Pe sensul de mers dinspre Alba Iulia către Cluj, înainte de magazinul Ambient, chiar în dreptul intrării la magazinul Diego o să observați pe partea dreaptă un panou care indică să virați la dreapta. Spălătoria este amenajată lângă sediul firmei de curierat Cargus.

”Ne pasă de mașina ta ! Spălătoria Auto Clean Flux vă așteaptă pentru a deservi nevoia dvs de a avea o mașină curată si îngrijită.”

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/cleanflux/.

[nggallery id=6361]


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Voucherele sociale vor putea fi folosite și în magazinele LIDL. Retailerul deține 3 magazine în Alba Iulia

Publicat

în

LIDL a transmis că plata cu tichetele sociale din programul „Sprijin pentru România” se poate face începând din această lună, şi în magazinele sale din ţară, însă numai cu cardurile emise de Sodexo (județul Alba) şi UP România.

Mai exact, începând de azi, 10 august 2022, beneficiarii voucherelor pentru alimente pot merge şi la magazinele Lidl pentru cumpărături.

Compania precizează că deocamdată sunt acceptate cardurile sociale emise de Sodexo și Up România, ceea ce înseană că nu sunt acceptate şi voucherele Edenred.

Elit - Gustul Desăvârșit

„Momentan, se va putea face plata doar cu tichetele sociale emise de Sodexo şi UP România”, a informat Lidl.

„Cu ajutorul acestor carduri se pot achiziționa doar produse alimentare, produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer”, a adăugat compania.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

18-19 august| Concursul de muzică „Universul copilăriei”, parte din sărbătoarea estivală a Sebeșului

Publicat

în

18-19 august| Concursul de muzică „Universul copilăriei”, parte din sărbătoarea estivală a Sebeșului

Între 18 și 21 august 2022, toți locuitorii Sebeșului și oaspeții orașului sunt invitați să participe la sărbătoarea verii: „Zilele Municipiului Sebeș”!

Atmosfera de festival este deschisă pe note muzicale de cei mai mici artiști, participanți la Concursul național de muzică ușoară și folk – „Universul Copilăriei”, pe care municipiul Sebeș are plăcerea să îl organizeze, în parteneriat cu Clubul Copiilor Sebeș. Competiția este structurată pe două secțiuni: muzică ușoară și folk, jurizarea fiind asigurată de reprezentanți ai vieții culturale și ai mass-mediei naționale și de muzicieni.

Elit - Gustul Desăvârșit

În cadrul concursului se acordă peste 40 de premii, categoriile de vârstă fiind 5 – 8 ani, 9 – 12 ani, 13 – 15 ani și 16 – 19 ani, pentru interpretări solo și de grup, respectiv muzică ușoară și folk. Regulamentul este avizat de Inspectoratul Școlar Județean Alba, iar concursul, aflat la cea de-a VIII-a ediție, este cuprins în calendarul Ministerului Educației Naționale. În mod tradițional, partener al concursului este Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. S-au înscris circa 100 de copii din întreaga țară.

Nu vor lipsi nici copiii și tinerii Sebeșului care activează în diverse proiecte culturale susținute de municipalitate: Școala de muzică „DoReMi” și Grupul vocal „Felician Fărcașiu”, Trupele de teatru „Gepetto” și „Pied Piper”, Clubul Fantasy Dance, Trupa de dansuri săsești și Ordinul Scutierilor de Mühlbach.

Organizatorii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Sebeș, Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Curier Județean

FOTO| Nou director la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia: Ana Maria Bleanț, experiență de aproape 20 de ani în domeniul asistenței sociale

Publicat

în

FOTO| Nou director la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia: Ana Maria Bleanț, experiență de aproape 20 de ani în domeniul asistenței sociale

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a anunțat faptul că postul de Director al Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia a fost ocupat de către Ana Maria Bleanț, în urma câștigării concursului.

„Astăzi am avut o întâlnire de lucru cu doamna Ana Maria Bleanț, care va ocupa, în urma câștigării concursului, postul de Director al Căminului pentru Persoane Vârstnice din Alba Iulia și cu doamna Adina Gădălean, fostul director interimar.

Elit - Gustul Desăvârșit

Doamna Ana Maria Bleanț vine cu o experiență vastă, de aproximativ 20 de ani, în domeniul asistenței sociale, dobândită în cadrul Direcției de Asistență Socială Alba Iulia, care sunt sigur că o va ajuta la o bună coordonare și conducere a Căminului pentru Persoane Vârstnice din municipiu.

Pe această cale transmit un mesaj de mulțumire doamnei Adina Gădălean, pentru profesionalismul și dedicarea de care a dat dovadă în desfășurarea activității sale, iar doamnei director Ana Maria Bleanț îi urez mult succes, putere de muncă și reușite în noua funcție din cadrul instituției”, a transmis primarul Gabriel Pleșa, prin intermediul paginii de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare