Rămâi conectat

Curier Județean

(P) VIDEO: Spălătoria Auto Clean Flux în Alba Iulia, în apropiere de Ambient. Servire ireproșabilă la prețuri mai mult decat rezonabile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un șofer care se respectă are nevoie întotdeauna de o mașină curată și îngrijită. Și chiar dacă nu are timp, de multe ori este obligat să aștepte pe la cozi. În sprijin vine acum spălătoria Auto Clean Flux situată în apropiere de magazinul Ambient, pe strada Alexandru Ioan Cuza, numărul 24.

Dincolo de calitate și seriozitate, Auto Clean Flux asigură servicii de spălare auto clasică interior- exterior, curățat jante, spălat tapiterie (cosmetizare). Până clienții savurează o cafea din partea casei, lucrarea este gata.

Nu sunt uitați nici șoferii care nu au timpul necesar să facă drumul până la spălătorie. În acest caz, cu un simplu telefon, un reprezentant Auto Clean Flux ridică mașina de la adresa indicată și o lasă apoi curată, la poartă.

https://youtu.be/26LyOw3ANns

Pentru firmele care au mai multe mașini, Auto Clean Flux încheie contracte, care beneficiază de reduceri de preț.

Într-un cuvânt, Auto Clean Flux înseamnă spălare auto, cosmetică, servicii rapide, calitate și mai ales, timp câștigat pentru client.

Toți șoferii care trec pragul spalatoriei primesc un card de fidelitate, care le asigură un cadou: la cinci spălări interior-exterior, primesc încă o spălare, gratuită.

Prețuri:

Autoturisme -exterior: 15 lei

                        -interior: 16 lei

Mașini de teren –exterior: 18 lei

                              -interior: 17 lei

Dube: -exterior: 25 lei

            -interior cabină: 17 lei

De asemenea, vă invităm să descoperiți în amănunt serviciile pe care le oferim. Spălam covoare și mochete bine, în profunzime, utilizând echipamente și detergenți lichizi speciali de covoare și mochete, soluții profesionale de curățare a petelor.

Totodată asigurăm servicii de curățenie la domiciliul clienților și sediul firmelor, la prețuri mai mult decât rezonabile. Bucură-te de mai mult timp pe care îl poți petrece așa cum îți dorești tu și apelează la niște servicii de curățenie cu prețuri avantajoase, economisind astfel timp prețios pe care altfel l-ai irosi cu un proces de curățenie care durează, este obositor și neplăcut.

Spălătoria are sediul în Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 24 și este deschisă de luni până sâmbătă, între orele 9-17. Telefon: 0729.399.898.

Pe sensul de mers dinspre Alba Iulia către Cluj, înainte de magazinul Ambient, chiar în dreptul intrării la magazinul Diego o să observați pe partea dreaptă un panou care indică să virați la dreapta. Spălătoria este amenajată lângă sediul firmei de curierat Cargus.

”Ne pasă de mașina ta ! Spălătoria Auto Clean Flux vă așteaptă pentru a deservi nevoia dvs de a avea o mașină curată si îngrijită.”

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/cleanflux/.

[nggallery id=6361]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Jandarmeria Alba recrutează candidați pentru Școlile de Subofițeri din Drăgășani și Fălticeni. Condiţii şi acte necesare la înscriere În perioada 24 aprilie – 14 mai a.c., Jandarmeria Alba desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. La școlile militare de subofițeri de jandarmi „Gr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea