(P) Traian Nicolae URSALEŞ: Nu este NORMAL să votăm partide care au distrus ţara

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, după cum bine ştiţi, au trecut aproape 27 de ani de la Revoluţia din 1989, când noi, românii, speram să ne fie mai bine. Atunci, la revoluţie, eu aveam doar 12 ani, dar erau suficienţi încât să pricep ceea ce s-a întâmplat. Împreună cu părinţii mei, speram la traian-ursales-pmpun trai mai bun, speram la o viaţă mai bună, la fel cum sperau toţi românii.

Iată că, după 27 de ani, tot mai mulţi români trăiesc în sărăcie, tot mai mulţi români au ajuns pe stradă, iar la conducerea ţării şi a judeţului nostru sunt oameni care au avut diverse funcţii şi în perioada comunistă. După 27 de ani, mulţi români au ajuns să îl regrete pe Ceauşescu, şi asta nu pentru că atunci ar fi fost mai bine, ci pentru că ACUM diferenţa între nivelul de trai al bogătaşilor  României şi restul populaţiei este una foarte mare. Nivelul de sărăcie este unul destul de mare şi asta din cauza neimplicării celor care ne-au condus sau, mai bine zis, din cauza trădării interesului naţional. Chiar dacă sunt mai tânăr, am suficientă experienţă politică şi administrativă să îmi dau seama de ce suntem în situaţia în care suntem.

ELIT

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca unii oameni politici (ajunşi în diverse consilii de administraţie naţionale) să ia salarii de la Stat de peste 10.000 de euro, în timp ce majoritatea românilor trăiesc din salariul minim pe economie.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca diferenţa între cel mai mic salariu şi cel mai mare salariu din sistemul bugetar al României să fie mai mare de 1 la 15. Trebuie să vă  reamintesc că în timpul preşedintelui Traian Băsescu şi al Guvernului Boc a fost aprobat acest raport, după care, în timpul Guvernelor Ponta şi Cioloş, s-a revenit la anarhie.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca un om (indiferent cine ar fi el) să ia atât pensie, cât şi salariu din sistemul public, în timp ce tinerii nu au locuri de muncă. Vreau să vă reamintesc că în timpul preşedintelui Traian Băsescu şi al Guvernului Boc, acest lucru nu a fost posibil.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca Guvernul României să susţină financiar (cu banii din taxele şi impozitele românilor) câteva companii străine, în timp ce companiile româneşti sunt falimentate.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca subvenţiile pe agricultură să vină cu întârziere de 6 luni, şi asta după ce cuantumul lor a fost micşorat şi, mai mult decât atât, avem cele mai mici subvenţii din U.E.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca guvernanţii să încurajeze vânzarea pamântului românesc la străini.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca guvernanţii să încurajeze importurile de produse agricole (vezi carne congelată de 40 de ani), în timp ce produsele noastre româneşti nu pot fi valorificate la preţuri corecte.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca un partid istoric ca PNL-ul să susţină un Guvern anti-naţional, care propune scoaterea Istoriei României din şcoli.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL ca judeţul Alba să fie reprezentat de un parlamentar, fără prea multă activitate, timp de 20 de ani, iar acum să mai vrea încă 4 ani, şi în acest timp să ia  pensie şi salariu de parlamentar.

Dragi cetăţeni ai judeţului Alba, nu este NORMAL să votaţi oameni care nu ne reprezintă, doar pentru că aşa zice primarul din localitate sau pentru că aşa zice preşedintele Consiliului Judeţean Alba. Şi eu, în calitate de consilier judeţean, l-am ales preşedinte pe dl. Ion Dumitrel, dar asta nu înseamnă că voi face ce zice el la alegeri. Trebuie să alegeţi oameni buni, cu experienţă, care au demonstrat că fac treabă şi că sunt în stare să lupte pentru binele judeţului Alba.

Votaţi un SENATOR pentru Popor!
Votaţi Traian Nicolae Ursaleş – senator!
Votaţi Partidul Mişcarea Populară!

Cu respect, prof.dr. Traian-Nicolae URSALEŞ – candidat la funcţia de SENATOR, din partea PMP Alba

Publicat de SC Unirea Pres SRL la comanda PMP Alba; Cod mandatar financiar PMP Alba 11160002

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Sorin Ioan Bumb: Comunitățile locale din mediul rural pot accesa mai ușor fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii și pentru îmbunătățirea conectivității cu mediul urban

Utilizarea fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale este mai importantă ca niciodată începând cu acest an, programarea europeană 2021-2027 alocând… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro