Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

(P) Top 12 accesorii la modă pentru bărbați

Andreea Ștefan

Publicat

în

Moda bărbătească a fost întotdeauna în centrul atenției. Cu toate acestea, detaliile mai fine sunt adesea trecute cu vederea de majoritatea bărbaților. Accesoriile pentru bărbați tind să fie ignorate, în timp ce articolele de îmbrăcăminte, cum ar fi cămășile și blugii, primesc toată atenția.

Acest lucru este nefericit, având în vedere că accesoriile pot îmbunătăți cu ușurință ținuta și stilul unui bărbat. În acest articol, am prezentat cele mai bune 12 accesorii pe care fiecare bărbat trebuie să le dețină și să le poarte.

Deși moda este ciclică, sfaturile date sunt valabile pentru o lungă perioadă de timp și probabil vor rămâne valabile pe termen nelimitat, în viitor. Nu subestimați niciodată puterea accesoriilor pentru bărbați.

1. Inele

În general, un inel ar trebui să fie destul de subtil. Bijuteriile mari tind să arate demodat și, în cele din urmă, distrag atenția de la restul ținutei. Modelele simple sunt, de obicei, cele mai potrivite. Nu vă fie teamă să încercați materiale diferite. Inelele pentru bărbați nu trebuie să se limiteze la verighete și nici doar la aur sau argint.

2. Ochelari

O pereche de ochelari buni poate eleva cu adevărat o ținută. Dacă nu aveți nevoie de ochelari cu dioptrii, rămâneți la ochelari de soare. Luați în considerare forma feței atunci când îi purtați; fețele rotunde arată mai bine în ochelarii mai dreptunghiulari, iar fețele cu caracteristici ascuțite, cum ar fi un maxilar puternic, pot purta mai ușor ochelari rotunzi.

3. Eșarfe

Eșarfele sunt grozave, dar numai atunci când vremea o impune. O eșarfă grea pe căldură este complet inadecvată. Eșarfele sunt un accesoriu ce vă poate ajuta cu ușurință să adăugați un strop de culoare ținutei dvs.

4. Cravate

Majoritatea oamenilor cred că cravatele sunt doar pentru îmbrăcămintea de birou. Însă cravatele pot fi purtate cu ușurință și într-un cadru relaxat. Păstrați modelele conservatoare din mătase pentru întâlnirile de afaceri. Experimentați cu texturi mai aspre sau modele interesante pentru o ținută mai casual. Cravatele din tricot sau din lână sunt întotdeauna o alegere interesantă.

5. Brățări

Recent, brățările au explodat în popularitate în lumea modei masculine. Acum sunt disponibile din ce în ce mai multe modele de bratari barbati, de la cele din cordon din piele, care sunt foarte populare și arată bine, la cele din materiale textile împletite.

6. Pălării

Pălăriile pot fi adesea foarte greu de purtat corespunzător. Evitați pălăriile de lână sau de pâslă, cum ar fi clasica fedora. Păstrați pălăria de lână pentru când purtați un costum. Pentru îmbrăcăminte foarte casual, fesurile sau șepcile de baseball sunt mai potrivite. Pălăriile de paie sunt, de asemenea, grozave prin faptul că sunt ușoare și fac ținuta mai casual.

7. Coliere

Colierele par să fie când la modă, când demodate, când vine vorba de stilul masculin. Dacă doriți să purtați un colier, păstrați pandantivul oarecum subtil. Cordoanele din piele pot funcționa bine pentru un aspect casual.

9. Curele

Curelele sunt accesorii oarecum simple și evidente, dar chiar vă ajută să vă legați ținuta. Într-o ocazie mai formală, asortați-vă cureaua și pantofii. Într-un cadru informal, puteți opta pentru nuanțe aleatorii; de fapt, potrivirea excesivă a curelei și a pantofului într-o ținută casual poate arăta ciudat.

10. Genti

Când alegeți o geantă, nu uitați niciodată că scopul lor principal este de a vă ține obiectele. Pentru un aspect mai elegant, alegeți ceva din piele. Multor bărbați le place să asorteze toate articolele din piele. Gențile mesager sunt grozave, iar cureaua transversală este confortabilă. Folosiți o servietă doar pentru întâlnirile mai formale. De asemenea, unii barbati prefera rucsac.

11. Portofele

În primul rând: portofelele sunt folosite pentru a deține bani. Moda este un scop secundar. Portofelele groase sau voluminoase sunt potrivite pentru uz casual, iar portofelele subțiri sunt cele mai bune pentru uzura mai formală. Cele mai populare culori sunt negru, maro și grena.

12. Butoni

Butonii merg mână în mână cu cămășile franceze cu manșetă. Prin natura lor, manșetele franceze sunt foarte formale. Alegerea designului depinde în totalitate de purtător. Evitați designurile ciudate, cum ar fi pietrele prețioase mari. Formalitatea manșetelor franceze poate fi redusă cu ajutorul butonilor colorați.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea