(P) Top 12 accesorii la modă pentru bărbați
Moda bărbătească a fost întotdeauna în centrul atenției. Cu toate acestea, detaliile mai fine sunt adesea trecute cu vederea de majoritatea bărbaților. Accesoriile pentru bărbați tind să fie ignorate, în timp ce articolele de îmbrăcăminte, cum ar fi cămășile și blugii, primesc toată atenția.
Acest lucru este nefericit, având în vedere că accesoriile pot îmbunătăți cu ușurință ținuta și stilul unui bărbat. În acest articol, am prezentat cele mai bune 12 accesorii pe care fiecare bărbat trebuie să le dețină și să le poarte.
Deși moda este ciclică, sfaturile date sunt valabile pentru o lungă perioadă de timp și probabil vor rămâne valabile pe termen nelimitat, în viitor. Nu subestimați niciodată puterea accesoriilor pentru bărbați.
1. Inele
În general, un inel ar trebui să fie destul de subtil. Bijuteriile mari tind să arate demodat și, în cele din urmă, distrag atenția de la restul ținutei. Modelele simple sunt, de obicei, cele mai potrivite. Nu vă fie teamă să încercați materiale diferite. Inelele pentru bărbați nu trebuie să se limiteze la verighete și nici doar la aur sau argint.
2. Ochelari
O pereche de ochelari buni poate eleva cu adevărat o ținută. Dacă nu aveți nevoie de ochelari cu dioptrii, rămâneți la ochelari de soare. Luați în considerare forma feței atunci când îi purtați; fețele rotunde arată mai bine în ochelarii mai dreptunghiulari, iar fețele cu caracteristici ascuțite, cum ar fi un maxilar puternic, pot purta mai ușor ochelari rotunzi.
3. Eșarfe
Eșarfele sunt grozave, dar numai atunci când vremea o impune. O eșarfă grea pe căldură este complet inadecvată. Eșarfele sunt un accesoriu ce vă poate ajuta cu ușurință să adăugați un strop de culoare ținutei dvs.
4. Cravate
Majoritatea oamenilor cred că cravatele sunt doar pentru îmbrăcămintea de birou. Însă cravatele pot fi purtate cu ușurință și într-un cadru relaxat. Păstrați modelele conservatoare din mătase pentru întâlnirile de afaceri. Experimentați cu texturi mai aspre sau modele interesante pentru o ținută mai casual. Cravatele din tricot sau din lână sunt întotdeauna o alegere interesantă.
5. Brățări
Recent, brățările au explodat în popularitate în lumea modei masculine. Acum sunt disponibile din ce în ce mai multe modele de bratari barbati, de la cele din cordon din piele, care sunt foarte populare și arată bine, la cele din materiale textile împletite.
6. Pălării
Pălăriile pot fi adesea foarte greu de purtat corespunzător. Evitați pălăriile de lână sau de pâslă, cum ar fi clasica fedora. Păstrați pălăria de lână pentru când purtați un costum. Pentru îmbrăcăminte foarte casual, fesurile sau șepcile de baseball sunt mai potrivite. Pălăriile de paie sunt, de asemenea, grozave prin faptul că sunt ușoare și fac ținuta mai casual.
7. Coliere
Colierele par să fie când la modă, când demodate, când vine vorba de stilul masculin. Dacă doriți să purtați un colier, păstrați pandantivul oarecum subtil. Cordoanele din piele pot funcționa bine pentru un aspect casual.
9. Curele
Curelele sunt accesorii oarecum simple și evidente, dar chiar vă ajută să vă legați ținuta. Într-o ocazie mai formală, asortați-vă cureaua și pantofii. Într-un cadru informal, puteți opta pentru nuanțe aleatorii; de fapt, potrivirea excesivă a curelei și a pantofului într-o ținută casual poate arăta ciudat.
10. Genti
Când alegeți o geantă, nu uitați niciodată că scopul lor principal este de a vă ține obiectele. Pentru un aspect mai elegant, alegeți ceva din piele. Multor bărbați le place să asorteze toate articolele din piele. Gențile mesager sunt grozave, iar cureaua transversală este confortabilă. Folosiți o servietă doar pentru întâlnirile mai formale. De asemenea, unii barbati prefera rucsac.
11. Portofele
În primul rând: portofelele sunt folosite pentru a deține bani. Moda este un scop secundar. Portofelele groase sau voluminoase sunt potrivite pentru uz casual, iar portofelele subțiri sunt cele mai bune pentru uzura mai formală. Cele mai populare culori sunt negru, maro și grena.
12. Butoni
Butonii merg mână în mână cu cămășile franceze cu manșetă. Prin natura lor, manșetele franceze sunt foarte formale. Alegerea designului depinde în totalitate de purtător. Evitați designurile ciudate, cum ar fi pietrele prețioase mari. Formalitatea manșetelor franceze poate fi redusă cu ajutorul butonilor colorați.
sursa foto: emag.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții
Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]
Pe 30 iunie, credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț, dar și Soborul celor 12 Apostoli. Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț s-a nevoit în veacul al XIV-lea, mai întâi că sihastru pe valea pârâului Râmeț din Munții Apuseni și apoi că egumen al Mănăstirii Ramet […]
30 iunie – Ziua Învățătorului, o sărbătoare a recunoștinței față de dascăli. De ce a fost aleasă această dată și ce semnificație avea
30 iunie – Ziua Învățătorului, o sărbătoare a recunoștinței față de dascăli. De ce a fost aleasă această dată și ce semnificație avea De-a lungul anilor, prin munca sa, învățătorului i-au fost recunoscute, măcar declarativ, meritele. Fiind supranumit, în timp: dascăl, apostol, învățător, profesor (un termen mai rece), omului de la catedră i s-a dedicat […]