Rămâi conectat

Curier Județean

(P) Revelion 2016 la restaurant ”Remeny” din Alba Iulia. Petrecere cu muzică de calitate și preparate alese, într-o atmosferă festivă în Noaptea de Anul Nou

Ioana Oprean

Publicat

în

restaurant remeny alba iulia35Cei care nu și-au planificat noaptea dintre ani și vor să petreacă Revelionul într-o atmosferă festivă își pot rezerva locuri la restaurant ”Remeny” din Alba Iulia. Echipa restaurantului, deschis cu doar 3 luni de zile în urmă, pregătește pentru cumpăna dintre ani o petrecere cu muzică de calitate, mâncăruri alese și băuturi rafinate. Costul unei seri petrecute în Noaptea de Anul Nou într-o ambianță călduroasă și primitoare, cu invitați speciali și meniu diversificat, este 220 de lei.

La nici trei luni de la deschidere, echipa Remeny se bucură să găzduiască evenimente importante din viața albaiulienilor. La Remeny vă puteți organiza aniversări, onomastici, întâlniri între prieteni, precum și evenimente de business. La cumpăna dintre ani, Restaurant Remeny organizează primul Revelion, o petrecere cu bun gust, preparate alese și muzică de calitate, toate într-o ambianță călduroasă de iarnă. Se pare că preparatele tradiționale ungurești ardelenești au ajuns la inimile localnicilor, aceștia savurând zi de zi din mâncărurile restaurantului. Meniul restaurantului se îmbogățește periodic cu preparate trdiționale noi, atât ungurești cât și ardelenești. Cu mult drag puteți să ne treceți pragul”, transmite echipa Remeny.

restaurant remeny alba iulia05Meniul oferit invitaților în noaptea de Revelion este unul diversificat, pentru toate gusturile:

Gustare rece:

  • Chifteluțe de curcan și pește
  • Mini șnițele cu susan
  • Corabioare cu salată de vinete
  • Ciupercuțe umplute
  • Ruladă de cașcaval cu strugure și portocală
  • Tartină cu icre de Manciuria pe pat de lămâie
  • Prosciutto con melone
  • Coșuleț cu salată de crudități pe pat de portocală
  • Smochină cu brânză
  • Trandafir din salam de Sibiu

Fel principal:

  • Mușchiuleț de porc și pulpă de rață
  • Sos de ciuperci cu trufe
  • Cartofi dulci

Preparate pe bază de pește:

  • Somon file la grătar
  • Legume gratinate
  • Sos de capere

Desert:
Candy bar: prăjturi și fructe
Tort: Mousse de ciocolată

Open bar:

  • Cocktail – la primire
  • Campari orange
  • Bloody Mary
  • Whisky Ballantine’s
  • Vinars Jidvei
  • Vin Jidevi
  • Șampanie Jidvei
  • Bere Peronni
  • Cafea
  • Sucuri (250 ml) – Coca Cola, Sprite, Cappy Nectar Portocale

Vedeți și FOTO: S-a deschis un restaurant tradițional unguresc-ardelenesc, la Alba Iulia. Cum arată localul, specialități servite în meniu și prețuri

Pentru rezervări sau informații puteți suna la nr. 0742790066 – Andrada Cucer.

FOTO Restaurant ”Remeny” Alba Iulia

[nggallery id=1047]

[nggallery id=1374]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Programul piețelor publice din Alba Iulia în decembrie 2025: Ce modificări de program sunt în perioada Crăciunului

Rebecca Buzdugan

Publicat

în

Programul piețelor publice din Alba Iulia în decembrie 2025: Ce modificări de program sunt în perioada Crăciunului Primăria Municipiului Alba Iulia a anunțat programul piețelor publice pentru luna decembrie 2025, în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Potrivit anunțului oficial, piețele administrate de municipalitate vor funcționa după următorul calendar: Citește și: SONDAJ | Târgul de Crăciun de […]

Citește mai mult

Curier Județean

9 decembrie 2025 | COD GALBEN de CEAȚĂ în Alba: Vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Localitățile vizate

Ioana Oprean

Publicat

în

9 decembrie 2025 | COD GALBEN de CEAȚĂ în Alba: Vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m. Localitățile vizate Meteorologii ANM au emis marți dimineața o atenționare meteo cod galben de ceață valabil în mai multe localități din Alba, până la ora 9.00. Se va semnala ceață ce determină vizibilitate redusă, […]

Citește mai mult

Curier Județean

VIDEO | Solistul Paul Berghean din Sebeș, proiect de suflet dedicat sărbătorilor de iarnă: A lansat o reinterpretare modernă a colindei „Vin colindătorii”

Ioana Oprean

Publicat

în

Solistul Paul Berghean din Sebeș, proiect de suflet dedicat sărbătorilor de iarnă: A lansat o reinterpretare modernă a colindei „Vin colindătorii” Paul Berghean, tânărul din Sebeț cunoscut sub numele de scenă PAULL, a lansat la începutul lunii decembrie 2025 un nou proiect de suflet, de data aceasta dedicat sărbătorilor de iarnă. Acesta a lansat o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea