Rămâi conectat

Curier Județean

(P) Revelion 2016 la restaurant ”Remeny” din Alba Iulia. Petrecere cu muzică de calitate și preparate alese, într-o atmosferă festivă în Noaptea de Anul Nou

Ioana Oprean

Publicat

în

 Festival de Romania 2025

restaurant remeny alba iulia35Cei care nu și-au planificat noaptea dintre ani și vor să petreacă Revelionul într-o atmosferă festivă își pot rezerva locuri la restaurant ”Remeny” din Alba Iulia. Echipa restaurantului, deschis cu doar 3 luni de zile în urmă, pregătește pentru cumpăna dintre ani o petrecere cu muzică de calitate, mâncăruri alese și băuturi rafinate. Costul unei seri petrecute în Noaptea de Anul Nou într-o ambianță călduroasă și primitoare, cu invitați speciali și meniu diversificat, este 220 de lei.

La nici trei luni de la deschidere, echipa Remeny se bucură să găzduiască evenimente importante din viața albaiulienilor. La Remeny vă puteți organiza aniversări, onomastici, întâlniri între prieteni, precum și evenimente de business. La cumpăna dintre ani, Restaurant Remeny organizează primul Revelion, o petrecere cu bun gust, preparate alese și muzică de calitate, toate într-o ambianță călduroasă de iarnă. Se pare că preparatele tradiționale ungurești ardelenești au ajuns la inimile localnicilor, aceștia savurând zi de zi din mâncărurile restaurantului. Meniul restaurantului se îmbogățește periodic cu preparate trdiționale noi, atât ungurești cât și ardelenești. Cu mult drag puteți să ne treceți pragul”, transmite echipa Remeny.

restaurant remeny alba iulia05Meniul oferit invitaților în noaptea de Revelion este unul diversificat, pentru toate gusturile:

Gustare rece:

  • Chifteluțe de curcan și pește
  • Mini șnițele cu susan
  • Corabioare cu salată de vinete
  • Ciupercuțe umplute
  • Ruladă de cașcaval cu strugure și portocală
  • Tartină cu icre de Manciuria pe pat de lămâie
  • Prosciutto con melone
  • Coșuleț cu salată de crudități pe pat de portocală
  • Smochină cu brânză
  • Trandafir din salam de Sibiu

Fel principal:

  • Mușchiuleț de porc și pulpă de rață
  • Sos de ciuperci cu trufe
  • Cartofi dulci

Preparate pe bază de pește:

  • Somon file la grătar
  • Legume gratinate
  • Sos de capere

Desert:
Candy bar: prăjturi și fructe
Tort: Mousse de ciocolată

Open bar:

  • Cocktail – la primire
  • Campari orange
  • Bloody Mary
  • Whisky Ballantine’s
  • Vinars Jidvei
  • Vin Jidevi
  • Șampanie Jidvei
  • Bere Peronni
  • Cafea
  • Sucuri (250 ml) – Coca Cola, Sprite, Cappy Nectar Portocale

Vedeți și FOTO: S-a deschis un restaurant tradițional unguresc-ardelenesc, la Alba Iulia. Cum arată localul, specialități servite în meniu și prețuri

Pentru rezervări sau informații puteți suna la nr. 0742790066 – Andrada Cucer.

FOTO Restaurant ”Remeny” Alba Iulia

[nggallery id=1047]

[nggallery id=1374]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | ACCIDENT rutier pe DN 7: Un autotren a ieșit în decor, în zona Tărtăria

Ioana Oprean

Publicat

în

ACCIDENT rutier pe DN 7: Un autotren a ieșit în afara drumului, în zona Tărtăria Un accident rutier a avut loc joi noaptea, în jurul orei 23.00, pe DN7. Un autotren s-a răsturnat în zona Tărtăria. Detașamentul de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs pe […]

Citește mai mult

Curier Județean

FOTO | Cugirenii care au aruncat gunoiul în locuri nepermise, sancționați de polițiștii locali: Amenzi de aproape 10.000 lei și 7 avertismente

Ioana Oprean

Publicat

în

Cugirenii care au aruncat gunoiul în locuri nepermise, sancționați de polițiștii locali: Amenzi de aproape 10.000 lei și 7 avertismente În luna noiembrie 2025, polițiștii locali din cadrul Compartimentelor ordine şi linişte publică; circulaţia pe drumurile publice / Disciplina în construcţii şi afişajul stradal; protecţia mediului; control activitate comercială au desfășurat ample acțiuni de verificare […]

Citește mai mult

Curier Județean

Patru angajați din Alba Iulia, păcăliți să depună peste 18.000 lei prin intermediul terminalelor de plată folosite pentru încasări. Recomandări pentru a nu fi înșelați de necunoscuți 

Ioana Oprean

Publicat

în

Patru angajați din Alba Iulia, păcăliți să depună peste 18.000 lei prin intermediul terminalelor de plată folosite pentru încasări. Recomandări pentru a nu fi înșelați de necunoscuți Patru angajați din Alba Iulia au fost păcăliți să depună peste 18.000 lei prin intermediul terminalelor de plată folosite pentru încasări.  Patru angajați ai unor societăți comerciale din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea