Rămâi conectat
SP&D Europarlamentare 2024

Actualitate

(P) Nu-ți lăsa calculatorul să ‘fiarbă’! Alege-i un cooler la super oferta de pe eMAG

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei pentru care calculatorul e un mod de viata, unealta de lucru sau divertisment de top, stiu foarte bine ca racirea acestuia este esentiala pentru o functionare fara cusur.

Si cu cat tehnologia avanseaza, cu cat computerele de tot felul se dezvolta, iar componentele lucreaza la capacitate maxima cu aplicatii, gaming, prelucrare video, etc., cu atat este nevoie de o racire mai accentuata. Pe scurt, mai putini nanometri, dimensiuni tot mai reduse, care insa inseamna o atentie sporita acordatas istemului de racire.

Aici intervine o mica investitie fara de care nu se poate: coolerul, acel ansamblu de componente care au misiunea de a nu lasa procesorul sa se supraincalzeasca.

Acesta trebuie ales cu grija. Un microprocesor lucreaza la temperaturi mai mari de 100 de grade. In interiorul acestuia chiar la maimult de atat. In exterior, se poate ajunge si pana la 105 grade, avand drept consecinta un potential restart cand ti-e lumea mai draga.

Cea mai importanta componenta dintr-un PC este procesorul. Din cauza numarului de operatii si a frecventei de functionare, acesta se incalzeste foarte tare, iar daca nu este racit corespunzator se poate defecta. Nu este cazul procesoarelor de ultima generatie care au protectii, inainte de crash acestea se opresc daca ajung la o temperatura critica, pentru a se proteja. Fara cooler se incalzesc in cateva secunde.

Ca e de tip Intel sau AMD, care e mai cald, procesorul care sta la temperaturi mai mici se simte mult mai bine. Si nu trebuie sa fii specialist in calculatoare ca sa stii asta.

Fiabile, multe foarte silentioase, cu sau fara ventilatoare, de dimensiuni potrivite si usor de montat/adaptat la carcasa, cu sau fara USB, statii de racire, coolere mari ori stock, pentru procesoare, laptop-uri, dar si pasta termica le gasesti pe toate la super oferta din aceste zile de pe eMAG.

Dincolo de preturile incredibil de mici, pe eMAG ai posibilitatea sa compari, sa ceri pareri, sa analizezi experientele celor care le-au incercat si care iti pot impartasi informatii pretioase.

Achizitia se face cu usurinta, printr-un click, din fotoliul de acasa ori de la birou, iar comanda vine in cel mai scurt timp la usa ta.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea