Ziarul Unirea

(P) FOTO-VIDEO: Spălătoria auto „Johnson Car Wash” din Alba Iulia a fost dotată, recent, cu program de autoservire NON STOP

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Spălătoria ”Johnson Car Wash” din Alba Iulia și-a diversificat, recent, opțiunile pentru șoferi. Acum oferă varianta de spălare și aspirare auto și în regim SELF SERVICE NON-STOP cu ridicare, încărcare și reîncărcare card.  

Indiferent că ești pasionat de masini, sau doar îți place să ai o mașină curată, îți oferim plăcerea de a-ți cosmetiza mașina cu aparatură de ultimă generație și cu soluții profesionale. Serviciul self-service îl puteți folosi atât pentru spălarea exterioară a mașinii, cât și pentru curățarea și parfumarea interiorului acesteia”, spune administratorul spălătoriei.

ELIT

Serviciul de self-service pentru exterior cuprinde:

  • Prespălare cu presiune;
  • Spumă activă;
  • Clătire cu presiune;
  • Ceară perlată;
  • Clătire cu apă osmozată;
  • Negru pentru cauciucuri, pentru o strălucire îndelungată anvelopelor.
  • Aspirare interior mașină;

Urmăriți mai jos cum funcționează aparatul SELF SERVICE:

Pentru interior, există și opțiunea de “Parfum sanitizant”, pentru a avea un miros plăcut de-a lungul călătoriei dumneavoastră cu mașina.

”Vă așteptăm să vă convingeți de serviciile și calitatea produselor noastre pe strada T. Vladimirescu nr.50A,  la Alba Mall, pe partea cu terasa cazinoului Alba Mall (opusă părții cu cinematograful!)

Pe sensul de mers dinspre Sebeș către Aiud, înainte de a vira în parcarea Alba Mall, chiar în dreptul trecerii de pietoni o să observați pe partea dreaptă un panou care indică să virați la dreapta, pe drumul privat dintre Salprest și Alba Mall. Spălătoria este amenajată lângă peretele mall-ului, aproape de terasa cazinoului și intrarea / parcarea  la sala de nunți.

Pe sensul de mers de la Aiud către Sebeș, treceți de parcarea Alba Mall și în dreptul trecerii de pietoni o să observați pe partea stângă un panou care indică să virați la stânga, pe drumul privat dintre Salprest și Alba Mall.

Vă așteptăm cu drag să vă convingeți de calitatea serviciilor noastre!”.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/JohnsonCarWash/.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Bomba Atomica 30 septembrie 2017 at 9:14

Plina alba de spalatori auto ! curand va fi nevoie si de vopsitorii auto … lacul de pe masinii nu rezista la jetul puternic si va pica !

O masina se spala cu furtunul cu apa si burente fin si carpa de capra !

Spalatoria JCW 30 septembrie 2017 at 21:38

La spalatorie sunt carpe de acest gen. Se gasesc pe un suport in fiecare boxa sau pot fi solicitate de la angajatii spalatoriei.

ONG salvati pitipoancele 30 septembrie 2017 at 20:24

Oameni fara suflete, ati tinut fata aia in frig

Spalatoria JCW 30 septembrie 2017 at 22:00

Filmarea a fost realizata la inceputul lunii august. Nu a inghetat nimeni de frig …

ONG salvati idiotii 1 octombrie 2017 at 8:09

Va dati seama ce frig ii va fi la fata daca te uiti la videoclip in decembrie ?!

mike 1 octombrie 2017 at 1:35

Saraca companie –nu a avut banuti sa cumpere haine decente domnisoarei– Ce are s—la,credeti ca veti avea mai multi clienti ?? ce le dati ,fete, sau jeturi cu apa — hotarativa !!

Comentariile sunt oprite