Rămâi conectat

Ştirea zilei

(P) FOTO: Spălătoria auto “Express” din Alba Iulia are acum program NON STOP. AUTOSERVIRE, cele mai mici preţuri din oraş şi promoţii pentru şoferi

Alexandra Mates

Publicat

în

Car wash Express Alba Iulia 1Dacă până acum era o problemă să-ţi speli maşina în toiul nopţii, spălătoriile cu program non stop fiind foarte puţine în Alba Iulia, de acum încolo vei putea face asta la “Car wash Express”, din centrul oraşului, în apropiere de Alba Mall. Din 31 martie 2014, spălătoria nu doar că vine în sprijinul conducătorilor auto cu un program prelungit, ci şi cu o tehnologie nouă, dar şi cu promoţii. “Car wash Express” este acum dotată cu un aparat cu autoservire, ce va permite să-ţi pregăteşti maşina de drum, într-un mod curat şi plăcut, în doar câteva minute. De asemenea, dacă în luna aprilie alimentezi în staţia partener Rompetrol de minim 100 de lei, ai bonus un spălat exterior ( 3 minute) sau un aspirat interior (5 minute).

Car wash Express Alba Iulia003Servicii prompte, de calitate, timp şi costuri reduse. De asta au parte şoferii ce aleg spălătoria “Car Wash Express” din Alba Iulia de acum încolo. Noua spălătorie auto manuală şi zona cu autoservire pentru curăţare interior îi va ajuta pe clienţi să economisească atât timp cât şi bani. În plus, un avantaj major al spălătoriei Express faţă de celelalte spălătorii este faptul că până la ora 17.00, la faţa locului se află un personal profesionist şi amabil care se va ocupa de maşină, nefiind nevoie să facă acest lucru şoferii, totul fiind inclus în acelaşi preţ.

Clienţii vor primi un card la cerere, care poate fi reîncărcabil, iar de fiecare dată când apelează la Car Wash Express îşi vor putea reîncărca cardul, fiecare după “doleanţe”. Procesul de spălare al maşinii durează minim 3 minute exterior şi 5 minute în interior.

Pentru cei care sunt grăbiţi şi doresc doar un spălat exterior, Car Wash Express are acum oferta de autoservire, cu care în doar 3 minute şi la doar 4 lei îşi pot pregăti maşina de drum, asta în funcţie şi de cât este de murdară maşina. Pentru o maşină nu foarte murdară este nevoie de o singură “fisă”. Pentru un aspirat interior, în 5 minute, costul este de 4 lei.

Car wash Express Alba Iulia008 Pentru servicii extra, precum curăţat geamuri sau bordul, iată oferta:

Curăţat geamuri – 3 lei

Curăţat bord + feşe uşi – 3 lei

Silicon bord – 2 lei

Oferta lunii Aprilie, alimentaţi de 100 de lei şi primiţi gratis un spălat exterior sau un aspirat interior

Începând cu data de 1 aprilie, cei care alimentează de minim 100 de lei în staţia partener Rompetrol str. Tudor Vladimirescu nr. 48, au GRATUIT un spălat exterior în valoare de 4 lei/3 minute, sau un aspirat interior în valoare de 4 lei/5 minute.

 Răsfăţaţi-vă maşina la Car wash Express din Alba Iulia! Spălatul cu autoservire este practic, rapid şi eficient.

[nggallery id=1380]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea