Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

(P) Comunicat de presă: Haideți la vot! Haideți la referendum!

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O întrebare sinceră, la final de campanie electorală: alegem oameni cinstiți, pregătiți și cu experiență, care și-au construit carierele prin învățătură și muncă? Sau mergem, în continuare, cu anonimi, oameni cu pile, care și-au construit carierele prin partid și studiile prin fabricile de diplome? Lupta anticorupție nu trebuie oprită. Acest Parlament trebuie să primească un mesaj clar din partea cetățenilor, că ceea ce fac de doi ani nu îi reprezintă și nu face bine țării.

Vino pe drumul celor cinstiți și competenți! Votează-i pe singurii care nu au făcut niciodată înțelegeri cu PSD. Votează Alianța 2020 USR PLUS, poziția 2 pe buletinul de vot! Votează DA!

Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale “Alianța 2020 USR PLUS”) și realizat de operatorul economic Atelierul de Internet SRL. Cod unic de identificare: 41190006.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea