Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

(P) Ce să porți la evenimentele din această toamnă

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Atunci când vine vorba de petreceri, gale, aniversări sau orice alte evenimente care solicită un anumit stil vestimentar, alegerea ținutei ne pune întotdeauna în dificultate.

Mai ales acum, în sezonul de tranziție, când opțiunile devin mai limitate, lupta se dă între colecțiile disponibile și capacitatea noastră creativă, de a alege și combina elemente, astfel încât să obținem ținute de efect. Însă, până să ne hotărâm ce purtăm la următoarea petrecere, să trecem în revistă ce variante sunt disponibile în magazine sau online.

Rochii elegante de la Fashion Days

Partea bună a shopping-ului online este că poți vedea foarte multe modele de la branduri diferite într-un timp foarte scurt și îți poți umple coșul virtual în minute. Ai scăpat de stat în trafic, de alergat prin magazine și de căutat mărimea potrivită. Totul stă în câteva click-uri. Prin urmare, dacă invitația la un eveniment te-a luat pe nepregătite, online poți găsi o rochie de ocazie potrivită. Rochii lungi în nuanțe tari, piese bono-șic, cu croieli lejere și imprimeuri florale în miniatură, modele clasice negre, cu croiala pe corp, îmbogățite cu aplicații din dantelă, rochii tip cămașă sau rochii-sacou, există o varietate de modele din care poți alege în funcție de dress code-ul evenimentului și de stilul care te reprezintă.

Culorile care te prind în acest sezon

Nuanțe de roșu intens până la bordo, verde tare, oliv, cărămiziu, cafe au lait, maro, bleumarin și evident, negru sunt culorile preferate ale toamnei. Însă surpriza o reprezintă albul care își păstrează popularitatea și în acest sezon. Poți alege dintr-o varietate de rochii albe pentru orice sezon, modelul care ți se potrivește cel mai bine și cu care nu vei trece neobservată la petrecere. O poți purta cu un sacou într-o nuanță în contrast pe deasupra. În ceea ce privește imprimeurile, poți opta pentru flori, buline, paisley stilizat, grafisme, toate păstrând cromatica sezonului.

Accentele finale

Dacă ai găsit rochia preferată pentru eveniment, este momentul să te lansezi în asocieri creative pentru a definitiva ținuta. Încă poți miza pe sacou sau pe jachete din materiale fine pentru a-ți completa imaginea. În ceea ce privește încălțămintea, pantofii stiletto devin unica opțiune cu un grad ridicat de eleganță, acum, când sandalele nu mai pot fi luate în calcul. O micro poșetă rigidă, cu lanț, sau un plic tip casetă vor accentua rafinamentul ținutei. Bijuteriile sunt esențiale, însă nu face abuz. Alege câteva coliere foarte fine, purtate grupat sau o pereche de cercei lungi sau cu un design special. De asemenea, accesoriile pentru păr și pălăriile sunt foarte elegante și potrivire în astfel de situații.

Alege inspirat, asociază creativ și creează-ți un look de party cu care vei impresiona. Colecțiile sunt doar la un click distanță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea