Rămâi conectat

Actualitate

(P) BCR Câmpeni, într-un spațiu modernizat, cu echipamente disponibile non-stop

Andreea Ștefan

Publicat

în

  • BCR a modernizat unitatea Câmpeni din județul Alba.
  • Sucursala bancară dispune acum de o zonă de Self Service 24 Banking, echipată cu bancomate și aparate multifuncționale, care oferă acces non-stop la operațiuni financiare.

Banca Comercială Română (BCR) a reamenajat unitatea bancară din Câmpeni (județul Alba) de pe strada Piața Avram Iancu nr. 8, la parterul clădirii. Unitatea BCR din Câmpeni se întinde pe mai bine de 200 de metri pătrați și oferă toate facilitățile necesare deservirii tuturor categoriilor de clienți, persoane fizice sau companii, prin nouă săli de întâlnire și două casierii. Spațiul încurajează și susține dialogul în baza principiilor de educație financiară, pornind de la diagnosticul bugetului personal, până la ce poate face fiecare pentru a-și îndeplini visurile și planurile de viață.

Unitatea BCR beneficiază acum și de o zonă Self Service 24 Banking, cu un ATM (bancomat) și un echipament multifuncțional (MFM), care sunt disponibile non-stop. Astfel, clienții pot efectua, și în afara orelor de program ale băncii, tranzacții precum: retrageri numerar, schimb valutar, retrageri numerar în euro, plata facturilor și plata ratelor, transferuri, extras de cont, schimbare PIN și multe altele.

„Suntem încântați să ne reafirmăm prezența în Câmpeni prin modernizarea unității BCR din oraș după lucrări de renovare a spațiului nostru, astfel încât să răspundă nevoilor, dar și fluxului de clienți din Câmpeni, Abrud, Baia de Arieș și zonele adiacente. Începând de astăzi, clienții care ne vor trece pragul vor putea beneficia de o experiență bancară mai bună, la standarde moderne, datorită infrastructurii și sprijinului personalizat al colegilor. În cadrul procesului de modernizare am luat în considerare un spațiu mai mare pentru discuțiile apropiate cu clienții noștri, precum și o zonă self-service disponibilă non-stop, una dintre nevoile principale pe care comunitatea din Câmpeni le-a exprimat de-a lungul timpului.”

 

Petru Ciurtin, Director Zonal Retail BCR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Polițele RCA s-ar putea majora cu 40%. Transportatorii nemulțumiți de modificările anunțate de ASF

Unirea Ziarul

Publicat

în

Polițele RCA s-ar putea majora cu 40%. Transportatorii nemulțumiți de modificările anunțate de ASF Polițele RCA se vor scumpi cu 40%! După ce ASF a emis mai multe propuneri de modificare a legii în baza cărora se emit polițele RCA, asociația transportatorilor, COTAR avertizează că aceste modificări vor genera majorări substanțiale a prețului polițelor RCA: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea